Life

Gestul făcut de Mario Fresh înainte de plecarea Alexiei Eram la America Express: „Este prima și ultima dată”

Ce a făcut Mario Fresh pentru Alexia Eram înainte ca aceasta să plece la America Express. Fiica Andreei Esca a avut parte de o surpriză.
25.05.2023 | 09:36
Gestul facut de Mario Fresh inainte de plecarea Alexiei Eram la America Express Este prima si ultima data
Alexia Eram a primit o surpriză din partea lui Mario Fresh înainte de America Express. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alexia Eram a avut parte de o surpriză emoționantă înainte să plece la America Express. Mario Fresh a făcut un gest romantic pentru iubita lui, chiar în văzul tuturor. Fanii aflați la fața locului au surprins tot momentul.

Alexia Eram, surpriză din partea lui Mario Fresh înainte să plece la America Express

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de șase ani și au demonstrat, de-a lungul timpului, că sunt un cuplu unit. Ei au mai stat despărțiți chiar și două luni, însă acum lucrurile vor sta puțin diferit.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram, împreună cu fratele său, Aris, pleacă la America Express. Iar artistul nu putea să eticheteze acest lucru ca fiind ceva banal. Astfel, Mario Fresh a pus la cale o surpriză și și-a rugat publicul să îl ajute.

„Este prima și ultima dată când o să fac treaba asta! Iubita mea, Alexia, pleacă în seara asta. Eu după concertul ăsta trebuie să plec urgent la București. Fac vreo 5 ore pe drum. La ora 2 trebuie să fiu la aeroport.

ADVERTISEMENT

Să o conduc pentru următoarele două luni. Pleacă în America Express, și aș vrea să facem împreună ceva frumos”, le-a transmis Mario Fresh, de pe scenă, fanilor aflați în public la un  concert de-ale sale.

„Iubire, asta e pentru tine”

După aceea, Mario Fresh a scos telefonul și a început să filmeze momentul. Pentru început, el a trimis un mesaj pentru Alexia Eram, care urma să plece în acea noapte pe Drumul Soarelui, la America Express.

ADVERTISEMENT

„Iubire, asta e pentru tine și doar pentru tine”, a spus Mario Fresh. După aceea, publicul a început să strige în cor, „Succes Alexia”, spre bucuria artistului care voia să-și facă fericită iubita.

Probabil că asta o va ajuta moral pe Alexia, care a dezvăluit că atât ea, cât și fratele său au multe emoții cu privire la  concursul de la Antena 1. „Plecăm la drum cu multe emoții și sentimente amestecate care ne copleșesc.

ADVERTISEMENT

Pe de o parte frică, nesiguranță și teamă de necunoscut. Iar pe de altă parte fericiți că putem lua parte la un proiect atât de mare, că ne vom consolida și mai tare relația de frate și soră”, au spus Alexia Eram și Aris pe Instagram, înainte să plece la America Express.

ADVERTISEMENT