Sport

Gestul făcut de Messi, aplaudat de toți brazilienii! L-a oprit pe De Paul să râdă de adversari: „Omul ăsta merită respect!”. Video

Lionel Messi a făcut un gest, care a fost aplaudat de toți brazilienii.
12.07.2021 | 19:27
Gestul facut de Messi aplaudat de toti brazilienii La oprit pe De Paul sa rada de adversari Omul asta merita respect Video
ADVERTISEMENT

Starul Argentinei s-a bucurat nespus pentru câștigarea Copei America, chiar în fața brazilienilor și a suporterilor acestora, însă nu a fost luat complet de euforie și și-a oprit colegii din a scanda împotriva adversarilor.

Rodrigo De Paul se pregătea să dea tonul unei scandări ofensatoare pentru brazilieni, ca în vremurile bune ale lui Diego Maradona, însă Lionel Messi i-a făcut lui și colegilor semn să se oprească și să nu aibă o astfel de reacție.

ADVERTISEMENT

Gestul făcut de Messi, aplaudat de toți brazilienii

O televiziune braziliană a publicat un filmuleț, în care Lionel Messi și-a oprit colegii din a scanda împotriva Braziliei, la bucuria din vestiar după câștigarea Copei America:

„Mult respect, Messi! Priviți momentul în care De Paul încearcă să dea tonul unui cântec care să-i ofenseze pe brazilieni. Omul ăsta a refuzat, pur și simplu, și a întrerupt scandarea.

ADVERTISEMENT

Messi și colegii lui dansau pe teren și petreceau cu fanii, când alți jucători au început un cântec care să-i provoace pe brazilieni”.

„În melodie se spune că Maradona este mai bun decât Pele. Cu toate acestea, imediat ce a auzit primele cuvinte ale cântecului, Messi s-a încruntat, a clătinat din cap, și-a întors spatele și a părăsit zona.

ADVERTISEMENT

Gestul decarului a fost urmat și de alți jucători, inclusiv de Kun Aguero”, au notat și jurnaliștii de la Uol.

Prima reacție a lui Lionel Messi după ce a câștigat Copa America

Lionel Messi a fost cuprins de bucurie imediat după fluierul arbitrului, însă nu i-a venit să creadă că finala s-a încheiat și a așteptat câteva momente să vadă cum reacționează colegii săi și dacă într-adevăr marea așteptare a luat sfârșit.

ADVERTISEMENT

Până la titlul cucerit în această vară, Messi mai avea doar o medalie de aur câștigată la Jocurile Olimpice din 2008 alături de naționala Argentinei și își dorea de mult timp să cucerească un trofeu pentru selecționata sa.

„Încă nu realizăm că suntem campioni, ceea ce am realizat! Cred că a fost un meci care va rămâne în istorie, nu doar pentru că am câștigat Copa America, ci și pentru că am învins Brazilia la ei acasă!”, a declarat Lionel Messi imediat după finala Copei America.

„Ce nebunie frumoasă! Este incredibil! Îi mulțumesc lui Dumnezeu! Suntem campioni, la naiba”, a scris starul Argentinei pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: