Life

Gestul neașteptat făcut de o femeie pentru soțul său decedat. Povestea ei a devenit virală

Ce a putut să facă o femeie pentru soțul ei decedat? Povestea ei a devenit virală pe internet și i-a uimit pe mulți internauți.
10.06.2023 | 19:54
Gestul neasteptat facut de o femeie pentru sotul sau decedat Povestea ei a devenit virala
Gestul neașteptat făcut de o femeie pentru soțul său decedat. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gestul făcut de o femeie pentru soțul ei decedat mult prea devreme i-a uimit pe mulți. Șocată de toate cel întâmplate, aceasta a hotărât să ducă la bun sfârșit lista de dorințe a bărbatului. Și se pare că planul ei a început deja să dea roade.

Gestul neașteptat făcut de o femeie pentru soțul său decedat

Isobel Barnes este tânăra de 22 de ani care și-a pierdut soțul. Luke Barnes avea 34 de ani și s-a stins din viață la începutul anului 2023. Bărbatul a fost diagnosticat cu o boală a mușchiului cardiac în 2019 și a murit în timp ce aștepta un transplant.

ADVERTISEMENT

Pentru Isobel Barnes, evenimentul a fost unul cu adevărat marcant. Aceasta a decis însă să facă un gest complet neașteptat, iar povestea ei a devenit virală. Femeia călătorește singură prin lume, astfel încât să realizeze lista de dorințe a soțului ei decedat.

Aceasta și-a vândut inclusiv casa pentru a-și achiziționat un bilet de avion către Australia. Deși încă este devastată după cele întâmplate, femeia încearcă să își găsească liniștea dintr-o locație în alta.

ADVERTISEMENT

Toate astea, respectând planurile pe care soțul ei le avea. “Indiferent de cine sunt înconjurată, sunt îndurerată și tristă. Dar aș prefera să fac asta pe plajă decât în Nottingham. Luke ar fi vrut ca eu să plec, să trăiesc și să am cea mai bună viață. Și vreau să o fac și eu pentru el.

Uneori te simți vinovat pentru că nu plângi în anumite momente, dar durerea este complexă și nu-ți poți trăi viața așa. Mi-am rezervat un bilet dus, pentru că nu știam cum mă voi simți. Nu am nici cea mai mică idee despre ce voi face, dar până acum e bine. Mă simt destul de împăcată cu această călătorie”, a povestit femeia

ADVERTISEMENT

Povestea lui Luke Barnes

Care este povestea lui Luke, soțul decedat al femeii? Bărbatul în vârstă de 34 de ani era manager al unui birou de servicii IT. Viața lui avea să se schimbe total în urmă cu patru ani. Acesta a fost diagnosticat cu cardiomiopatie dilatativă.

După ce a făcut un RMN, starea sa de sănătate a început să se înrăutățească. În cele din urmă, el a fost pus pe lista pentru un transplant de inimă în martie 2022. Starea lui de sănătate avea însă să se degradeze însă și mai rău.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a ajuns să fie internat la spital în luna noiembrie 2022, așteptând o inimă compatibilă. Norocul nu avea să îi surâdă, astfel că bărbatul a mai trăit doar câteva luni, arată Daily Mail.

Luke s-a stins din viață pe 7 martie 2023, iar soția sa a fost devastată. Știind cât de mult îi plăcea acestuia să călătorească, Isobel a decis să facă pasul cel mare după moartea sa și a rezervat un bilet. ”El a vrut să vadă lumea și să profite la maximum de ea”, a povestit aceasta.

ADVERTISEMENT