Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gestul scandalos al lui Charalambous, analizat la Fanatik SuperLiga. ”O mojicie”

Analiștii FANMATIK SUPERLIGA l-au criticat vehement pe Elias Charalambous pentru gestul de a le arăta degetul mijlociu unor suporteri la Dinamo - FCSB.
27.11.2023 | 22:07
Gestul scandalos al lui Charalambous analizat la Fanatik SuperLiga O mojicie
Analiștii FANMATIK SUPERLIGA l-au criticat vehement pe Elias Charalambous pentru gestul de a le arăta degetul mijlociu unor suporteri la Dinamo - FCSB. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La final jocului de pe Arena Națională, antrenorul cipriot a avut un schimb de replici cu niște fani dinamoviști cărora le-a arătat degetul mijlociu. La conferința de presă, el a încercat să minimalizeze gestul.

Elias Charalambous, pus la zid pentru gestul de la finalul derby-ului Dinamo – FCSB

Gestul făcut de Elias Charalmbous nu a scăpat camerelor de luat vederi, iar în cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA tehnicianul a fost criticat vehement pentru faptul că nu a reușit să-și înfrâneze pornirea.

ADVERTISEMENT

”Repriza a doua am văzut-o pe celălalt canal și Emil Grădinescu a fost genial. Într-un prim-plan cu Charalambous, Emil a spus: ‘Uitați încă un suporter al FCSB. Probabil unul dintre suporterii care se agită cel mai mult’.

Uite că Gigi Becali ne mai și ascultă. Noi am spus că Lixandru este mai sigur ca fundaș central și joacă cu el, când spuneam că nu se poate combina cu acest Compagno decât dacă faci un altfel de joc al Stelei (n.r. – FCSB), să vină cu centrări din părțile laterale pentru lovitura de cap, pentru că are lovitură de cap.

ADVERTISEMENT

Când tu știi care este menirea ta acolo, știi că nu ai personalitatea necesară măcar să te impui în fața echipei… Probabil a fost o refulare pentru că și suporterii i-au strigat că este secundul lui Gigi. Este o mojicie ce a făcut.

Vii dintr-o altă țară, ești mic acolo unde ești. Te calcă Gigi pe cap în fiecare emisiune și acum ieși de acolo de sub masă și îți arăți mojicia asupra unor suporteri. Cum ți-a dat Mihai Rotaru mesajul caractere cu litere mari, uite că mai sunt și caractere cu litere mici”, a declarat Răchită.

ADVERTISEMENT

Charalambous, acuzat că nu-l interesează imaginea FCSB

Andrei Vochin consideră că Elias Charalambous ar fi trebuit să se abțină de la a face gesturi obscene, mai ales că era conștient de faptul că este filmat de camere după o victorie într-un derby.

”N-am văzut antrenori mari care să facă așa. În momentul în care ai câștigat un meci, probabil că a fost înjurat, apostrofat din tribună, mergi vezi-ți de drumul tău pentru că acea cameră de luat vederi fii sigur că nu va fi pe suporterul care te înjură, ci va fi tot timpul pe tine. Iar tu reprezinți un club.

ADVERTISEMENT

Dacă te interesează ca acel club să aibă o imagine bună nu ai voie să faci niciodată așa ceva indiferent de ce ți se întâmplă. Sunt alte căi de atac dacă vrei, există delegatul de joc, există altfel de intervenții, dar nu asta”, a spus Vochin, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA îți aduce doza zilnică de fotbal în direct și exclusiv pe FANATIK.RO. Urmărește emisiunea în fiecare luni, marți și vineri cu transmisie LIVE și în premieră, începând cu ora 10:30. Emisiunea este disponibilă, în premieră, pe canalul de Youtube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Charalambous, criticat după gestul obscen de la derby

ADVERTISEMENT