Life

Gestul superb al Regelui Charles pentru fiul său. Prințul William îi va rămâne veșnic recunoscător

Regele Charles a pus binele fiului său, Prințul William pe primul loc. Ce gest uimitor a făcut monarhul pentru soțul lui Kate Middleton.
20.02.2024 | 07:36
Gestul superb al Regelui Charles pentru fiul sau Printul William ii va ramane vesnic recunoscator
Regele Charles a pus binele Prințului William pe primul loc. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, Familia Regală a fost dată peste cap de diagnosticul primit de Regele Charles. Monarhul suferă de cancer, iar această veste i-a dat pe toți peste cap. Chiar dacă starea lui de sănătate nu este una bună, Regele Charles continuă să se gândească, în primul rând, la binele copiilor săi.

Regele Charles și-a surprins fiul cu cel mai recent gest

Regele Charles nu trece prin cea mai bună perioadă a vieții sale. La doar câteva luni de când a urcat pe tronul Marii Britanii, Regele a primit o veste cruntă. Acesta suferă de cancer și, din cauza diagnosticului, a fost sfătuit să ia o pauză de la îndatoririle regale.

ADVERTISEMENT

Regele Charles urmează o serie de tratamente pentru a se simți mai bine. Nimeni nu a divulgat tipul de cancer pe care îl are acesta, semn că este un subiect pe care vor să îl țină destul de privat.

Deși este bolnav și se îngrijorează pentru starea lui de sănătate, Regele Charles se gândește mereu la binele Prințul William. Drept dovadă, a făcut pentru acesta un gest care i-a impresionat pe toți.

ADVERTISEMENT

Potrivit lui Ingrid Seward, autoarea cărții ”My mother and I”, se pare că Regele Charles i-a dat liber Prințul William de la îndatoririle regale. Regele vrea ca fiul lui să petreacă mai mult timp cu familia și să nu se mai implice atât de mult în problemele administrative.

Prințul William va avea mai mult timp pe care să-l petreacă alături de familie

Această pauză vine la fix pentru Prințul William care a avut o perioadă destul de agitată. Acesta a primit veștile proaste una după alta. După operația suferită de soția lui, Kate Middleton, Prințul William a aflat că Regele Charles are cancer.

ADVERTISEMENT

Această perioadă este una destul de copleșitoare pentru Prințul William. Dincolo de atribuție sale regale, acesta a fost nevoit să preia și din atribuțiile lui Kate Middleton. Proaspăt operată, Kate a avut nevoie de o perioadă de recuperare. Drept urmare, Prințul William și-a asumat toate atribuțiile casnice.

Regele Charles a înțeles că fiul lui are o perioadă destul de agitată și de dificilă, așa că a luat cea mai bună decizie pentru el. Monarhul i-a spus să nu se mai implice, pentru o perioadă, în treburile regale. În schimb, se poate concentra mai mult asupra familiei sale și a timpului petrecut cu cei dragi, atunci când aceștia au nevoie.

ADVERTISEMENT

”Regele Charles pare că nu îl lasă pe William să perpetueze greșelile de familie, iar asta s-a văzut, căci deși monarhia este intens provocată din lipsă de membri activi, suveranul i-a dat încuviințarea moștenitorului său să stea cât mai mult cu Kate în această perioadă.”, a spus autoarea cărții Ingrid Seward pentru HELLO!, potrivit okmagazine.ro.

Decizia Regelui Charles i-a impresionat pe mulți, mai ales pe fiul său. Acum, Prințul William are suficient timp să se ocupe de copiii lui, cât timp Kate Middleton se reface după operația suferită acum câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT