Life

Gheorghe Gheorghiu și soția lui au împlinit un an de la căsătorie. Motivul pentru care nu au putut petrece împreună

Zilele trecute, Gheorghe Gheorghiu și soția lui au împlinit un an de la căsătorie. Cei doi nu s-au putut bucura împreună de acest moment special.
17.11.2022 | 16:54
Gheorghe Gheorghiu si sotia lui au implinit un an de la casatorie Motivul pentru care nu au putut petrece impreuna
Gheorghe Gheorghiu și soția lui au împlinit un an de la căsătorie. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu și soția lui, Gabriela, au împlinit zilele trecute un an de la căsătorie, dar nu au putut să petreacă împreună. Care este motivul pentru care au fost departe unul de celălalt?

Gheorghe Gheorghiu și soția lui au împlinit un an de la căsătorie, dar nu au putut petrece împreună

Aflat într-un turneu în SUA, alături de Maria Dragomiroiu și Bebe Mihu, nașii lor de cununie, Gheorghe Gheorghiu și partenera sa de viață nu au putut petrece cu această ocazie specială.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au căsătorit anul trecut la New York, pe 14 noiembrie. Gabriela Băncescu, partenera îndrăgitului interpret, este născută la Brașov, dar locuiește în SUA de mai bine de 25 de ani.

Din acest motiv, Gheorghe Gheorghiu face naveta între SUA și România, astfel că iarna stă peste Ocean, iar vara și-o petrece în țara natală.

ADVERTISEMENT

Cu toate că nu au putut petrece împreună cu ocazia aniversării căsătoriei lor, cei doi au de gând se se revanșeze la final de an, atunci când vor pleca într-o croazieră.

“Nu am putut petrece împreună aniversarea căsătoriei noastre. Eu sunt în turneu cu Bebe Mihu și în clipa aceasta sunt la Detroit, iar Gabriela este la New York.

ADVERTISEMENT

Dar ne luăm revanșa și vom petrece la final de an. Vom avea timp și pentru noi. Intenționăm să mergem într-o croazieră.”, a declarat artistul pentru viva.ro.

Cum a cerut-o Gheorghe Gheorghiu de soție pe Gabriela Băncescu

Cântărețul a cerut-o în căsătorie pe Gabriela Băncescu după ce s-a întors dintr-un turneu. Interpretul melodiei “Dacă dragoste nu e, nimic nu e” a fost așteptat la aeroport de partenera lui, care a observat că era cam agitat.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Gheorghiu a cumpărat un inel din Florida, pe care i l-a oferit ulterior actualei soții. Aceasta a fost impresionată și nu i-a venit să creadă ce se întâmplă.

După ce s-au cununat religios anul trecut, a urmat o petrecere tradițională românească.

Gheorghe Gheorghiu a mai fost căsătorit în trecut. Artistul are o fiică din primul mariaj, Andra, care locuiește și ea în SUA. Cei doi se înțeleg foarte bine. Andra are 33 de ani și se ocupă de propria ei afacere.

ADVERTISEMENT