Sport

Gheorghe Hagi amenință: “Dacă facem asta, ne batem la titlu. Știm cum se câștigă campionate!”

Antrenorul Farului, Gheorghe Hagi, a recunoscut care este momentul decisiv și ce trebuie să se întâmple ca echipa să se bată la titlu.
19.03.2024 | 23:51
Gheorghe Hagi ameninta Daca facem asta ne batem la titlu Stim cum se castiga campionate
Gheorghe Hagi încă mai speră la titlul. Sursă foto:Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul finanțator al celor de la Farul Constanța, Gheorghe Hagi, așteaptă cu nerăbdare reluarea campionatului. Tehnicianul “marinarilor” simte că echipa sa joacă cel mai bun fotbal din acest sezon.

Hagi vrea să bată FCSB

Victoria cu Rapid, 2-1, chiar pe terenul giuleștenilor i-a dat aripi lui Gheorghe Hagi. Acesta nu ascunde faptul că încă se gândește la titlul de campioană din SuperLigă, dar următorul joc este decisiv pentru acest obiectiv.

ADVERTISEMENT

Campioana entitre, Farul Constanța, va da piept în etapa a doua a play-of-ului chiar cu liderul din campionat, FCSB. Gheorghe Hagi a punctat că o victorie asupra roș-albaștrilor i-ar pune în cărți serios la lupta pentru titlu de campioană.

Speranța moare ultima

“Regele” pune totul pe seama ambiției jucătorilor săi, iar câtă vreme șansele matematice sunt, lupta pentru campionat continuă. Hagi a punctat și faptul că a închis cu bine, discuțiile tensionate pe care le-a avut cu Mihai Rotaru de la distanță.

ADVERTISEMENT

“Suntem şi noi acolo. Cu siguranţă pentru cupele europene suntem în luptă, o ştie şi domnul Rotaru bine. Am vorbit după cu el, am reglat lucrurile după discuțiile avute.

După, în situaţia în care câştigăm meciul de acasă cu FCSB, putem să ne gândim şi mai departe. Dacă vom câştiga acasă cu FCSB, putem avea ambiţie să putem spera măcar la titlu, că speranţa moare ultima”, a declarat Gheorghe Hagi, conform Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor al celor de la FCSB a mai adăugat că echipa sa are avantajul de a-și completa în curând lotul cu jucătorii veniți după accidentări. Acesta s-a referit în mod special la mijlocașii săi centrali, Dragoș Nedelcu și Tudor Băluță.

“Toţi cei din spate vedem că FCSB are un avantaj, dar joacă cu toate echipele bune din play-off, sunt meciuri pe care le poţi pierde patru, cinci la rând. Nu ştiu de unde se vede atâta încredere, optimism, celelalte echipe au loturi bune şi antrenori buni.

ADVERTISEMENT

Noi suntem campionii, iar dacă ne mai vin doi, trei jucători înapoi în lotul complet suntem puternici. Ştim cum se câştigă campionatul şi nu ştiu de unde se vede liniştea asta mare mai ales la cupele europene? Noi avem acest meci şi sperăm să câştigăm”, a încheiat Gheorghe Hagi, antrenorul Farului, echipă care se află la 10 puncte în spatele celor de la FCSB.

ADVERTISEMENT