Sport

Gheorghe Mustață, atac sub centură la adresa unui oficial de la CSA Steaua: ”Se pricepe la manele”

FCSB și-ar dori să joace pe stadionul din Ghencea, iar Gheorghe Mustață l-a atacat pe un oficial de la CSA Steaua după ce acesta a luat o decizie radicală.
15.07.2021 | 11:43
Gheorghe Mustata atac sub centura la adresa unui oficial de la CSA Steaua Se pricepe la manele
ADVERTISEMENT

Iulian Miu nu vrea să audă de posibilitatea ca echipa lui Gigi Becali să își dispute meciurile pe Ghencea și spune că își va da demisia dacă se va întâmpla un astfel de lucru.

FANATIK a fost la inaugurarea noii arene, în care echipa Armatei a zdrobit-o pe OFK Belgrad într-un meci amical.

ADVERTISEMENT

Angajat la CSA Steaua, Iulian Miu este atacat violent de Gheorghe Mustață

După ce Iulian Miu a declarat că va părăsi funcția pe care o are la CSA Steaua dacă FCSB va ajunge să joace pe noul stadion din Ghencea, liderul de galerie al formației din Liga 1, Gheorghe Mustață, a lansat un atac violent la adresa fostul fundaș al ”roș-albaștrilor”.

”În ce calitate a vorbit acest Miu? Știe cineva cu ce oare se ocupă el la CSA? Nu știe nimeni. De el nici măcar nu vrea să audă Oprița în staff-ul său de la prima echipă, iar Miu știe bine asta. Lucrează pe la birouri? Ca ce?

ADVERTISEMENT

Să se ducă pe la copii după Ogăraru, dar stai că nici acolo nu îl primește nimeni. Ce să îi învețe el pe copii? Să joace manele? La manele se pricepe cel mai bine Miu. Știe el locul ăla de unde îl adunam de pe la manele ca să îl scap de Pițurcă. Știe să joace și o sârbă, dar și o horă. Le asta trei se cam descurcă”, a declarat Mustață pentru prosport.ro.

Șeful de galerie anunță că FCSB va juca în Ghencea

Liderul galeriei echipei FCSB le-a transmis celor de la CSA Steaua că au făcut o mulțime de gafe la inaugurarea stadionului din Ghencea și a dat exemplu faptul că au uitat să0l invite pe Marcel Răducanu.

ADVERTISEMENT

”Vă dați și voi seama cine a ajuns să ne trimită pe noi în Giulești? Păi, bă, Miule, lasă-ne tu pe noi și respectați voi cu adevărat gloriile Stelei. Marcel Răducanu de ce nu a fost invitat pe Ghencea? El nu a jucat în Ghencea? El nu a jucat la Steaua? El nu a fost o glorie a Stelei?

Cu ce bani o să întrețineți voi stadionul din Ghencea, dacă nu o să jucăm noi acolo? Din ai românilor? Dar poți să îți dai încă de acum demisia dintr-un loc în care oricum nu faci nimic, că noi tot o să jucăm acolo”, a încheiat Mustață.

ADVERTISEMENT

MM Stoica, ironii la adresa Armatei

Cu doar 24 de oră în urmă, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit și el despre situația de la CSA Steaua și nu a ratat momentul de a trimite câteva ”înțepături” la conducătorii clubului din Liga 2.

”Am făcut demersuri pentru stadionul Arcul de Triumf. N-am făcut la Ghencea, dar probabil că vom face. Dacă oamenii vor să facă bani cu stadionul, nu doar să fie o gaură la buget, la fel cum este echipa de fotbal…”, şi-a început MM Stoica atacul.

Mai mult, managerul a lansat ironii la adresa Armatei, care ar trebui să se ocupe de partea militară, nicidecum de fotbal. ”Un pilot tocmai a pierdut lada de scule din avion. Nu e ok, chiar nu e ok. Armata trebuie să facă altceva!”, a punctat Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,30 este cota pentru „șansă dublă: 12”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT