Sport

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, continuă războiul cu Peluza Sud Steaua: „Noi suntem mulți. Eu risc să desființez Peluza Nord”

Gheorghe Mustață, șeful Peluzei Nord, a trimis noi săgeți către ultrașii de la Peluza Sud Steaua, care i-au susținut pe cei de la UTA la meciul de pe Arena Națională.
18.10.2022 | 11:18
Gheorghe Mustata liderul galeriei FCSB continua razboiul cu Peluza Sud Steaua Noi suntem multi Eu risc sa desfiintez Peluza Nord
Gheorghe Mustață continuă conflictul cu Peluza Sud Steaua. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ultrașii celor de la Peluza Sud Steaua au vrut să îi susțină pe cei de la UTA la meciul cu FCSB, iar Gheorghe Mustață aruncă noi săgeți către suporterii „roș-albaștrilor”.

Gheorghe Mustață, nouă replică pentru Peluza Sud Steaua: „Când s-a ajuns la ei, abuz din partea Jandarmiei”

Gheorghe Mustață a intervenit la ProArena pentru a se apăra după ce a fost acuzat de cei de la Sud Steaua că le-a pus bețe în roate să nu fie lăsați pe stadion la meciul dintre FCSB și UTA: „Se zvonea că noi am vrut să facem, că noi suntem mulți. Jandarmii ne-au controlat la intrarea în stadion la fel ca la fiecare meci”.

ADVERTISEMENT

Liderul galeriei FCSB a explicat că de același tratament din partea forțelor de ordine a avut și Peluza Nord: „Când s-a ajuns la ei, abuz din partea Jandarmeriei. Dacă ei au voie să te verifice și să își facă treaba e vina noastră? Nu există să le controleze buletinele. Astea ne-au făcut și nouă”.

Mustață afirmă în continuare că nu a avut legătură cu arestarea celor 15 suporteri de la Peluza Sud Steaua: „Conform legii, au voie să te legitimeze. Poate ești urmărit. Dacă vrea să mă legitimeze să zic eu că nu vreau? Eu le-am făcut o propunere, ei acuzându-mă pe mine de anumite lucruri, că eu am dat declarație să îi aresteze pe băieții ăia.

ADVERTISEMENT

Au dat comunicat că eu am declarație. Eu le-am propus ca dacă ei vin cu vreo probă împotriva mea, eu în momentul acela iau steagul Peluza Nord și îi dau foc. Propunerea mea i-a cam lăsat blocați”.

Gheorghe Mustață îi provoacă din nou pe cei de la Peluza Sud Steaua: „Noi suntem mulți. Eu risc să desființez Peluza Nord”

Gheorghe Mustață amenință că e dispus să desființeze galeria FCSB în cazul în care se va adeveri că a dat declarați la poliție împotriva suporteri steliști: „Noi suntem mulți. Eu risc să desființez Peluza Nord. Noi suntem supărați, dar am fost și vom fi alături de echipă. Nu ne putem da la o parte pentru că așa am promis”.

ADVERTISEMENT

Mustață a mai explicat că suporterii l-au iertat pe portarul FCSB-ului: „A scris cineva că noi am dat cu fumigene și petarde în Târnovanu. Nu e adevărat. Nu suntem supărați pe el și trebuie să înțeleagă că la supărare toată lumea înjură. Nu ne-am permis așa ceva”. 

Ce a mai declarat Gheorghe Mustață despre conflictul cu Peluza Sud Steaua: „Eu nu am legătură cu plângerile la poliție”

Gheorghe Mustață s-a arătat scandalizat de acuzațiile celor de la Sud Steaua: „Eu nu sunt răspunzător de ceea ce se întâmplă în afara stadionului. Eu nu am nicio legătură cu plângerile la Poliţie. Au posibilitatea de a desfiinţa Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

Dar dacă mint, să se desfiinţeze ei, Peluza Sud. Dacă eu, Gheorghe Mustaţă, sunt implicat în vreo declaraţie la Poliţie şi ei aduc probe, desfiinţez Peluza Nord în secunda doi. 

Dar dacă nu există aceste dovezi şi au indus în eroare celelalte peluze din ţară, să se desfiinţeze Peluza Sud. Ori noi, ori ei. Să avem onoare. Aduceţi declaraţia lui Gheorghe Mustaţă de la dosar şi eu voi desfiinţa Peluza Nord”.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT