Sport

Gheorghe Mustaţă, război total cu ultraşii de la CSA Steaua: “Au posibilitatea să desfiinţeze Peluza Nord! Ori noi, ori ei”

Gheorghe Mustaţă a reacţionat după ce ultraşii mai multor echipe din România s-au aliat împotriva Peluzei Nord. Liderul galeriei FCSB este în război cu Peluza Sud.
10.10.2022 | 13:59
Gheorghe Mustata razboi total cu ultrasii de la CSA Steaua Au posibilitatea sa desfiinteze Peluza Nord Ori noi ori ei
Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Peluza Nord a celor de la FCSB este implicată într-un scandal uriaş în lumea “ultras”. Totul a pornit de la o plângere la Poliţie care ar fi fost formulată de un membru al peluzei, după ce ar fi fost tâlhărit şi deposedat de steagul brigăzii “Tornado 47” de cei din Peluza Sud.

Gheorghe Mustaţă, război total cu ultraşii de la CSA Steaua!

Iar una dintre legile nescrise din lumea “ultras” este să nu fie implicate autorităţile de cei care pretind că fac parte din fenomen. Cei de la Peluza Sud (ultraşii celor de la CSA Steaua) i-au arătat cu degetul pe cei de la Peluza Nord (ultraşii FCSB) că au mers la poliţie, motiv pentru care celelalte grupuri ultras din ţară s-au aliat împotriva roş-albaştrilor.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a reacţionat în acest scandal, spunând că dacă cei de la Peluza Sud vin cu dovezi că el a dat declaraţii la Poliţie, va desfiinţa “Peluza Nord”, însă cere acelaşi lucru de la ultraşii CSA dacă nu au dreptate:

“Au posibilitatea de a desfiinţa Peluza Nord. Dar dacă mint, să se desfiinţeze ei, Peluza Sud”

“Eu nu sunt răzpunzător de ceea ce se întâmplă în afara stadionului. Eu nu am nicio legătură cu plângerile la Poliţie. Au posibilitatea de a desfiinţa Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

Dar dacă mint, să se desfiinţeze ei, Peluza Sud. Dacă eu, Gheorghe Mustaţă, sunt implicat în vreo declaraţie la Poliţie şi ei aduc probe, desfiinţez Peluza Nord în secunda doi. 

Dar dacă nu există aceste dovezi şi au indus în eroare celelalte peluze din ţară, să se desfiinţeze Peluza Sud. Ori noi, ori ei. Să avem onoare. Aduceţi declaraţia lui Gheorghe Mustaţă de la dosar şi eu voi desfiinţa Peluza Nord”, a declarat Mustaţă la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Ultraşii rivalelor s-au unit împotriva Peluzei Nord!

În ultimele zile, mai multe grupuri de ultraşi, printre care şi cei de la rivalele Dinamo, FC U Craiova, Petrolul, U Cluj sau Poli Timişoara, au postat mesaje împotriva “Peluzei Nord”, pentru acest incident.

Totul s-ar fi întâmplat pe data de 18 august după meciul dintre FCSB şi Viking, din play-off-ul Conference League. Un ultras din brigada “Tornado 47” a fost urmărit şi agresat de unii suporteri ai CSA Steaua, din grupul “Glas”.

ADVERTISEMENT

Poliţia Capitalei a deschis un dosar pentru tâlhărie!

Ultraşii “militarilor” l-au deposedat de steagul brigăzii. Iar conform regulilor ultras, brigada s-a desfiinţat. Fanii celor de la FCSB au fost acuzaţi că au mers la poliţie pentru a depune plângere, mai ales că fiul minor al celui care purta steagul a fost martor la întreaga scenă şi a fost afectat.

Poliţia Capitalei a anunţat în urmă cu o săptămână că au fost puse în aplicare 19 mandate de percheziţie şi 14 mandate de aducere în Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Vâlcea, într-un dosar de tâlhărie calificată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,87 este cota pentru ”1 solist” la FCSB – Silkeborg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT