Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gheorghe Mustață, mesaj pentru Gabi Balint în războiul FCSB – CSA Steaua: „Nu jignesc o fostă glorie”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, i-a transmis un mesaj ferm lui Gabi Balint cu privire la conflictul dintre FCSB și CSA Steaua București.
09.08.2023 | 15:50
Gheorghe Mustata mesaj pentru Gabi Balint in razboiul FCSB  CSA Steaua Nu jignesc o fosta glorie
Gheorghe Mustață, replică pentru Gabi Balint. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, i-a dat replica lui Gabi Balint, unul dintre cei mai aprigi contestatari ai echipei patronate de Gigi Becali.

Gheorghe Mustață, răspuns pentru Gabi Balint: „Indiferent dacă m-ar jigni el”

Gheorghe Mustață a ținut să îi arate lui Gabi Balint că se înșeală la FANATIK SUPERLIGADacă ai pierdut sigla și numele nu înseamnă că i-a luat cineva continuitatea pe linie sportivă. Mai spunea cineva, pare-mi-se că domnul Balint… Eu îl respect mult de tot.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu jignesc, niciodată nu jignesc o fostă glorie, indiferent dacă m-ar jigni el. Dar vreau să îi spun domnului Balint că în momentul în care continui cu o activitate a unei societăți sau a unui club continuă, acea activitate nu se întrerupe deloc, tot tu ești același om. 

Că dacă mi-a luat sigla și mi-a luat și numele nu înseamnă că eu nu am continuat din 47 până în prezent, pentru că Steaua nu și-a întrerupt niciodată activitatea. Dar trecem peste. Vreau să spun și încă o dată le mulțumesc tuturor care au fost alături de mine pentru că eu am arătat documente clare pe care eu le am”, a încercat explice șeful Peluzei Nord FCSB.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață, dezvăluiri despre războiul FCSB – CSA Steaua: „Aici l-a executat pe Gigi, cu numele și cu sigla”

Gigi Mustață știe cum FCSB a ajuns să piardă sigla și numele „Steaua”: „Le-am citit că s-a făcut o greșeală din partea unui membru al conducerii și la momentul ăla nu a făcut ceea ce trebuia pentru a nu mai exista acest conflict cu nume și siglă. Dacă se făcea acel acord, dacă se continua cu acel acord.

De fapt, Ilie știe că eu am vorbit cu el, i-am explicat și știe și el. Și acela de a te folosi de nume și siglă. Acel acord nu a fost prelungit, s-a evitat sau s-a editat din inconștiență, L-a lăsat: ‘Hai să meargă cum merge!’. S-a speculat în 2014 și un cabinet de avocatură a știut unde să umble. Și aici l-a executat pe Gigi, cu numele și cu sigla.

ADVERTISEMENT

Dar s-a încercat și distrugerea articolului 1 din statut, unde spune că acolo continuă activitate preiei palmares, glorii, tot. Și ăsta n-a putut să-l anuleze, pentru că nicio instanță nu putea să cadă ordonanța de guvern sau să anuleze o hotărâre judecătorească la momentul ăla, când s-a trecut pe societate privată”.

Liderul Peluzei Nord neagă faptul că Florin Talpan a fost înjurat pe Ghencea

Reporterii FANATIK au surprins mai multe momente în care Florin Talpan a fost înjurat de galeria FCSB, în afară și pe stadion: „Sincer nu cred. Dacă vine cineva să îmi arate. În momentul în care a început meciul s-a cântat numai și numai de echipă. Nu a înjurat nimeni, n-am permis acest lucru. Dacă cineva a auzit pe stadion așa ceva… Bănel și Adrian Ilie cred că au fost pe stadion și pot să confirme. 

ADVERTISEMENT

Pe toate site-urile astea de socializare, pune de-acolo, rupe, că l-a înjurat că nu știu ce. Nu a înjurat nimeni. Vin și spun din nou. Noi nu avem cum să înjurăm CSA-ul, Clubul Sportiv al Armatei Steaua, este clubul mamă”.

Ultrasul a mai menționat că suporterii FCSB nu au nimic cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua: „Noi avem ce avem cu secția de fotbal înființată. Noi nu avem cum să înjurăm CSA-ul. Și mai ales acum, când pentru noi era un eveniment frumos și am venit acolo să încurajăm echipa, să demonstrăm cine suntem, pentru că noi suntem Steaua. Restul mai puțin mă interesează”.

Ce a spus Gabi Balint: „Să recunoască că nu au nimic, nici nume și nici palmares”

Gabi Balint i-a somat pe cei de la FCSB să recunoască faptul că nu sunt continuatoarea Stelei: „Stadionul Steaua e unul dintre cele mai frumoase. Mă întrebi de meci sau de echipă? Asta o fac tot timpul, chiar dacă jucau pe Naţional Arena (n.r. fanii care au strigat: FCSB este Steaua). Să se încaseze nişte bani… din bani privaţi. Banii de la FCSB sunt bani privaţi. Cred că a costat mai mult elicopterul ăla decât banii pe care îi încasează FCSB.

Eu n-am nimic. Eu am spus de mult că până la urmă vor juca acolo. Ei trebuie să recunoască pentru totdeauna că nu au nimic, nu au nume, nu au palmares. Suporterii sunt stelişti, am spus întotdeauna”, a declarat fostul mare jucător al Stelei, la Digi Sport.

FANATIK SUPERLIGA apare în fiecare luni, marți și vineri, LIVE pe FANATIK.RO, de la ora 10:30. Emisiunea însă poate fi urmărită ulterior în premieră pe canalele de YouTube și Facebook, de la ora 17:30.

Gheorghe Mustață, replică pentru Gabi Balint

ADVERTISEMENT