Fotbal intern

Ghinioane în lanţ pentru Adi Popa! A fost băgat în şomaj tehnic şi hoţii l-au jefuit: “Băieţii fără job din Italia sau Spania”

01.04.2020 | 20:01
Ghinioane in lant pentru Adi Popa A fost bagat in somaj tehnic si hotii lau jefuit Baietii fara job din Italia sau Spania
ADVERTISEMENT

Adi Popa are parte de o perioadă mai slabă, iar ghinioanele se ţin lanţ de mijlocaşul de 31 de ani. După ce Gigi Becali l-a băgat în şomaj tehnic, miercuri a avut o surpriză neplăcută când a coborât în parcarea unde îşi ţine maşina.

Adi Popa a fost jefuit de hoţi. Mesaj jignitor pe Instagram

Miercuri dimineaţă, Adi Popa a avut parte de o surpriză neplăcută când a ajuns în locul unde şi-a parcat maşina. Peste noapte, hoţii i-au furat oglinzile de la automobil şi i-au lăsat o pagubă considerabilă.

ADVERTISEMENT

Adi Popa a postat un mesaj pe contul personal de Instagram, însă conţinutul acestuia a fost unul de-a dreptul jignitor. Fotbalistul de 31 de ani dă vina pe românii întorşi în ţară din Italia sau din Spania.

“Și în timp ce ăștia ‘deștepți’ stăm în casă, băieții care au rămas fără job prin Italia, Franța și Spania (acolo carantina e carantină, nu ai ce căuta afară) își fac treaba mai liniștiți și mai nederanjați ca niciodată. Oare au scris pe hârtiile pe proprie răspundere ‘Merg să fur!'”, a fost mesajul postat de Adi Popa pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Adi Popa, pe lista fotbaliştilor care au intrat în şomaj tehnic

Gigi Becali a micşorat salariile cu 50% la FCSB din cauza pandemiei de coronavirus care a blocat şi fotbalul din România. De această decizie nu s-au bucurat toţi jucătorii din lotul lui Bogdan Argeş Vintilă.

Adi Popa a prins lista fotbaliştilor care au intrat în şomaj tehnic, astfel că va avea un salariu de până în 500 de euro până când îi va expira împrumutul de la Reading.

ADVERTISEMENT

“Am băgat cinci jucători în șomaj tehnic. Bălgrădean, Popa, Momcilovic, pe ”Bizonu” și pe Stan, gata, la revedere”, spunea recent Gigi Becali.

A devenit “guralivul” grupului în iarnă

În februarie, înainte de CFR Cluj – FCSB 1-0, Gigi Becali vorbea pentru FANATIK despre situaţia lui Adi Popa. Patronul vicecampioanei României susţinea că mijlocaşul de 31 de ani era destul de vocal la antrenamente, ceea ce îi deranja pe colegii lui.

ADVERTISEMENT

“Adi Popa vociferează foarte mult în vestiar și la antrenamente, ceea ce îi deranjează pe unii jucători. Nu e obraznic cu mine, e băiat în regulă, dar are gura mare”, spunea Gigi Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: