News

Ghinionul unui bărbat care a vrut să-și înșele iubita cu cea mai bună prietenă. Metoda prin care cei doi amanți au fost prinși în flagrant

O femeie din Brazilia și-a prins iubitul în flagrant, înșelând-o cu cea mai bună prietenă. Postarea ei a ajuns virală.
07.10.2023 | 20:24
Ghinionul unui barbat care a vrut sasi insele iubita cu cea mai buna prietena Metoda prin care cei doi amanti au fost prinsi in flagrant
O femeie din Brazilia a obționut dovada infidelității partenerului ei cu ajutorul hărților Google / Foto: Hepta (Simbol) / TikTok
ADVERTISEMENT

O tânără din Ceara (Brazilia) a strâns 9 milioane de vizionări pe TikTok, după ce și-a demascat iubitul că avea o relație cu prietena ei cea mai bună. Utilizatorii rețelei s-au declarat uimiți de metoda folosită de femeie.

Și-a urmărit iubitul pe Google Street View

Juliana Lima a foliosit aplicația Google Street View pentru a-și prinde iubitul în ipostaze tandre cu prietena ei, și spre surpriza tuturor, a reușit.

ADVERTISEMENT

Femeia a povestit că ideea i-a venit după ce a văzut o mașină a companiei Google, care făcea poze pe strada ei, pentru ca ulterior să le încarce pe aplicația Street View.

După un timp, Juliana a decis să acceseze aplicația și nu mică i-a fost mirarea când a observat o fotografie a iubitului ei, care transporta cu motocicleta o femeie îmbrăcată în negru.

ADVERTISEMENT

„Persoana din spate nu semăna cu mine, așa că m-am uitat după ea”, le-a împărtășit femeia prietenilor virtuali. Hotărâtă să afle adevărul, ea a urmărit motocicleta până când aceasta a dispărut din capturile surprinse de mașina Google.

Femeia a aflat că a fost înșelată după ce bărbatul a fost fotografiat cu amanta, de mașina Google

Juliana a decis atunci să meargă mai departe cu investigația, parcurgând o serie de străduțe laterale, pentru a afla ce s-a întâmplat cu iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Până la urmă, răbdarea i-a fost răsplătită, însă dezamăgirea a fost uriașă, când și-a descoperit partenerul în brațele prietenei ei.

Pentru bărbat, marele ghinion a fost acela de a se așeza pe o bancă, cu capul în poala amantei, chiar în momentul în care mașina Google trecea prin respectiva zonă. În acest fel, imaginea lor a fost surprinsă de camerele Street View.

ADVERTISEMENT

„A mers pe o stradă pe care obișnuia să mă ducă. Întotdeauna vizitam acea piațetă”, a mai spus femeia, care a fost felicitată de utilizatorii rețelei pentru munca de detectiv, pe care au comparat-o cu cea de agent FBI.

ADVERTISEMENT