Sport

Giani Kiriță îi distruge pe jucătorii lui Dinamo: „Nu au educație, nu sunt fotbaliști. Nu se respectă pe ei înșiși, darămite să-i respecte pe suporteri”

Fostul căpitan din Ștefan cel Mare, Giani Kiriță, i-a făcut cu ou și cu oțet pe jucătorii lui Dusan Uhrin, după victoria fără glorie împotriva lui Gaz Metan Mediaș.
23.04.2022 | 17:19
Giani Kirita ii distruge pe jucatorii lui Dinamo Nu au educatie nu sunt fotbalisti Nu se respecta pe ei insisi daramite sai respecte pe suporteri
Dinamo nu are nicio șansă într-un duel cu FC Hermannstadt sau Universitatea Cluj în barajul de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1, crede un fost tehnician al ”câinilor”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul idol din Ștefan cel Mare, Giani Kiriță, pune sare pe rana „câinilor” și trage un semnal de alarmă cu privire la meciurile din barajul de menținere în Casa Pariurilor Liga 1.

Giani Kiriță se teme că Dinamo poate retrograda: „Îmi e frică. Ei săracii, după ce că nu joacă fotbal, mai sunt și tari în gură”

Fostul căpitan al lui Dinamo nu a fost deloc surprins de jocul slab al jucătorilor lui Dusan Uhrin în meciul de la Mediaș: „Nu mă așteptam la altceva de la acest meci cu Gaz Metan Mediaș. Jucătorii actuali au o presiune foarte mare pe umerii lor”.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, cu probleme acute de un an de zile, Kiriță ia în calcul ca Dinamo să piardă barajul: „Dacă într-un an de zile nu au reușit să scoată echipa la suprafață, atunci îmi e frică pentru Dinamo la baraj”, a spus Kiriță la Pro Arena.

Previziunile sumbre ale dinamovistului rămân în picioare indiferent de adversarul pe care Dinamo l-ar putea întâlni„Cu orice echipă ajunge la baraj, credeți-mă că va fi foarte greu pentru Dinamo”.

ADVERTISEMENT

Giani Kiriță consideră că adversarii din Liga a doua vin cu moral mult mai bun, cu entuziasm și fără niciun fel de presiune: „Acele echipe din Liga 2 vin cu un moral foarte bun, iar jucătorii lui Dinamo nu știu dacă pot face față presiunii”.

Giani Kiriță nu are milă pentru jucătorii lui Dinamo: „Nu au respect față de nicio legendă”

Giani Kiriță și-a continuat discursul acid și i-a „tocat” în continuare pe „câini”: „Ei săracii, după ce că nu joacă fotbal, mai sunt și tari în gură. Nu au respect față de nicio legendă a lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Nu au educație, nu sunt fotbaliști. Nu se respectă pe ei înșiși, darămite să-i respecte pe suporteri”, a mai declarat fostul jucător al „câinilor”.

Dinamo are 24 de înfrângeri în acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 și se află pe locul 14, cu doar 16 puncte, șase mai puțin decât Chindia Târgoviște și la 12 puncte de locurile 11-12.

ADVERTISEMENT

Până la meciurile de baraj, Dinamo mai are de jucat cu acasă cu Academica Clinceni și UTA și în deplasare cu FC Botoșani.

ADVERTISEMENT
Tags: