Sport

Gianni Infantino, glume cu Leo Messi. Cât vrea să-l mai vadă pe teren pe starul Argentinei

Gianni Infantino, președintele FIFA, a glumit pe seama lui Leo Messi atunci când a fost întrebat cât crede că va mai juca starul argentinian.
07.12.2023 | 09:40
Gianni Infantino glume cu Leo Messi Cat vrea sal mai vada pe teren pe starul Argentinei
Gianni Infantino, președintele FIFA, a glumit pe seama lui Leo Messi atunci când a fost întrebat cât crede că va mai juca starul argentinian. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Imediat după ce a reușit să câștige Cupa Mondială la finalul anului trecut, ”Puricele” vorbea despre faptul că va continua să joace la echipa națională, însă preciza că nu va mai evolua la un alt turneu final.

Leo Messi, subiect de glume pentru Gianni Infantino

Între timp lucrurile par să se fi schimbat foarte mult, iar Leo Messi este tot mai hotărât să joace și la Cupa Mondială din 2026. Întrebat despre acest lucru, președintele FIFA, Gianni Infantino, a glumit pe seama vedetei argentiniene.

ADVERTISEMENT

Prezent la meciul legendelor din America de Sud, conducătorul fotbalului planetar a fost întrebat dacă se așteaptă să-l vadă pe Messi la turneul final de peste 3 ani ce va fi găzduit de SUA, Canada și Mexic.

”Aș vrea să-l văd în următoarea, în cea de după aceea și în cea din 2034. Până când vreau eu”, a glumit Infantino, conform publicației argentiniene Tyc Sports. La următoarea Cupă Mondială, starul Argentinei va avea 40 de ani.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a vorbit de curând despre cea mai grea perioadă pe care a avut-o în Argentina alături de familia sa. El a dezvăluit ce l-a deranjat în cele mai negre momente ale carierei la echipa națională, dar a discutat și despre norocul pe care l-a avut în fotbal.

Messi umple stadioanele în MLS

Leo Messi a plecat de la Barcelona la PSG, dar cei doi ani petrecuți în capitala Franței au fost departe de a visat el. Astfel că în vară a luat drumul SUA  și a semnat cu Inter Miami, una dintre cele mai slabe echipe din MLS.

ADVERTISEMENT

Imediat după transferul la Inter Miami, Leo Messi a reușit să aducă și primul trofeu în vitrina clubului: US Cup. Starul argentinian a făcut în continuare meciuri memorabile, însă nu a reușit să-și califice echipa în play-off-ul din MLS.

Deși oficialii MLS nu au anunțat încă data la care se va relua campionatul, se crede că acest lucru se va întâmpla în luna februarie, conducătorii clubului Inter Miami au pus în vânzare abonamente pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Surpriza a fost că după doar câteva zile oficialii grupării nord-americani au precizat că toate abonamentele s-au vândut. Este clar că mulți dintre fani nu au vrut să rateze șansa de a putea să-l vadă pe Messi un sezon întreg.

ADVERTISEMENT