Sport

Isterie națională în SUA pentru a-l vedea pe Leo Messi. Anunțul lui Inter Miami

Deși au trecut 6 luni de când Leo Messi a semnat cu Inter Miami, nebunia creată de venirea sa continuă în Major Soccer League.
02.12.2023 | 12:49
Isterie nationala in SUA pentru al vedea pe Leo Messi Anuntul lui Inter Miami
Deși au trecut 6 luni de când Leo Messi a semnat cu Inter Miami, nebunia creată de venirea sa continuă în Major Soccer League. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Starul sud-american se află în vacanța de iarnă pe care o petrece acasă, la Rosario. El nu va mai juca niciun meci în acest an și nici în startul lui 2024, prima competiție pentru Inter Miami fiind Champions Cup, varianta Champions League a zonei CONCACAF, în care nord-americanii vor intra la începutul lunii martie.

Efectul Leo Messi continuă la Inter Miami

Imediat după transferul la Inter Miami, Leo Messi a reușit să aducă și primul trofeu în vitrina clubului: US Cup. Starul argentinian a făcut în continuare meciuri memorabile, însă nu a reușit să-și califice echipa în play-off-ul din MLS.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestei obiectiv neîndeplinit, fanii au rămas aproape de formația unde unul dintre patroni este David Beckham. Iar presa nord-americană este convinsă că acest interes crescut este datorat campionului mondial.

Deși oficialii MLS nu au anunțat încă data la care se va relua campionatul, se crede că acest lucru se va întâmpla în luna februarie, conducătorii clubului Inter Miami au pus în vânzare abonamente pentru sezonul următor.

ADVERTISEMENT

Surpriza a fost că după doar câteva zile oficialii grupării nord-americani au precizat că toate abonamentele s-au vândut. Este clar că mulți dintre fani nu au vrut să rateze șansa de a putea să-l vadă pe Messi un sezon întreg.

Leo Messi Inter Miami

Messi, deschizător de drumuri în MLS

Anul 2023 a reprezentat un punct de referință important pentru Major League Soccer, o ligă care, după semnarea unor jucători precum Sergio Busquets, Jordi Alba și Lionel Messi, vrea să deschidă ușa pentru mai mulți jucători de top la nivel mondial în anii următori.

ADVERTISEMENT

Se pare că 2024 va marca începutul acestui trend, deoarece MLS se pregătește să extindă numărul de Designated Players permise în fiecare echipă din ligă la 4. De această schimbare ar putea profita și Inter Miami, care până în 2024 va încerca să-l semneze pe Luis Suarez.

Leo Messi a devenit protagonistul unui scandal amoros după ce publicația braziliană Direto Do Miolo a scris că starul celor de la Inter Miami o înșală pe Antonela Roccuzzo cu o jurnalistă argentiniană. Este vorba despre Sofia Martinez, care s-a declarat o fană a fotbalistului la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, sursa menționată a precizat că starul argentinian și Antonela Roccuzzo se află în pragul divorțului, căsnicia lor traversând cea mai mare criză din cei 15 ani de relație. La Cupa Mondială din 2022, unde Messi i-a adus Argentinei Cupa Mondială, jurnalista Sofia Martinez i-a ținut un discurs pasional fotbalistului.

ADVERTISEMENT
Tags: