Sport

Gică Craioveanu, din lojă direct în Peluza Nord! Dat afară de Rotaru, a susținut Universitatea Craiova din mijlocul suporterilor. Exclusiv

Gică Craioveanu a luat o decizie neașteptată la meciul cu UTA. Ce a făcut după ce a fost îndepărtat de patronul Mihai Rotaru.
19.08.2023 | 12:38
Gica Craioveanu din loja direct in Peluza Nord Dat afara de Rotaru a sustinut Universitatea Craiova din mijlocul suporterilor Exclusiv
Gică Craioveanu a fost timp de 10 ani directorul de imagine al Universității Craiova. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu nu mai este directorul de imagine al Universității Craiova, după zece ani în care a ocupat această funcție. Concediat de Mihai Rotaru, fostul mare fotbalist a avut prima apariție la ultimul meci pe „Oblemenco”.

Gică Craioveanu, gest neașteaptat la Universitatea Craiova – UTA 3-0

FANATIK a aflat că legenda Universității Craiova a decis să urmărească partida cu arădenii din mijlocul suporterilor de la Peluza Nord. Astfel, Craioveanu a renunțat la comoditatea lojei și a apărut în mijlocul fanilor.

ADVERTISEMENT
Gică Craioveanu, la U Craiova - UTA, în Peluza Nord
Gică Craioveanu, la U Craiova – UTA, în Peluza Nord

Gică Craioveanu a venit cu un tricou special, al Peluzei Nord, cu mesajul „O singură pasiune”. A apărut că se simte excelent în mijlocul suporterilor și nu i-a refuzat pe cei care au dorit să imortalizeze momentul cu o poză.

Gică Craioveanu, în Peluza Nord la Universitatea Craiova - UTA
Gică Craioveanu, în Peluza Nord la Universitatea Craiova – UTA

Gestul său ar putea fi interpretat și ca o replică pentru Mihai Rotaru. Este a doua plecare importantă din Bănie, după cea a lui Sorin Cârțu, în timp ce Lorena Balaci tocmai a primit o funcție în cadrul clubului.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu a comentat plecarea de la Universitatea Craiova: „El a venit cu propunerea asta”

Gică Craioveanu a recunoscut că decizia i-a aparținut în totalitate patronului Universității Craiova: „Am avut o discuție cu Mihai (n.r. – Rotaru) săptămâna trecută. De la el a venit propunerea asta, nu de la mine. El mi-a zis că pot rămâne totuși alături de ei, dar nu în club. Dar în condițiile astea eu am zis că nu are rost să rămân așa”.

Fostul internațional român a explicat că nu își dorește să își facă imagine cu numele clubului: „Să rămân așa ca să ce? De decor? Dacă voiam să rămân de decor, mă duceam și îmi puneam o statuie în vreun muzeu. Nu! Mulțumesc! Dragoste cu forța nu se poate. Eu am vrut să se întâmple alte lucruri la Craiova, dar nu mi-au ieșit. Eu am vrut titlul. Eu asta îmi doresc”.

ADVERTISEMENT

De altfel, Craioveanu anunța că va rămâne alături de galerie și cei care iubesc U Craiova: „Voi rămâne în continuare un susținător al acestei echipe, iar lucrul ăsta îl fac pentru băieții de la Peluza Nord. Am un deosebit respect pentru cei de la Peluza Nord. Eu nu am avut nimic nici cu băieții de la Peluza Sud 97, deși ei m-au făcut trădător.

Însă eu nu am trădat niciodată Universitatea Craiova. Nu m-am dus să joc în viața mea la Steaua sau Dinamo. Eu în acest proiect al echipei lui Mihai Rotaru am intrat în 2013 datorită lui Corneliu Stroe. Nea Cornel m-a cautat și m-a rugat să mă alătur lor.

ADVERTISEMENT

Mihai mi-a propus încetarea oficială a colaborării, iar eu am acceptat. Îți repet: dragoste cu forța nu se poate. Mihai Rotaru îmi propusese o altă variantă, dar nu am vrut. Nu pot rămâne așa de formă. Le urez la băieți multă baftă”, a concluzionat Craioveanu, la ProSport.

  • 10 ani a fost Craioveanu directorul de imagine al Universității Craiova 

  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Farul – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT