Sport

Lorena Balaci, prezentată oficial la Universitatea Craiova: „Am o datorie morală față de oraș”

Lorena Balaci a sosit la Universitatea Craiova pentru a întări staff-ul administrativ al „juveților”, iar aceasta a fost prezentată înaintea partidei cu FC Hermannstadt.
04.08.2023 | 21:57
Lorena Balaci prezentata oficial la Universitatea Craiova Am o datorie morala fata de oras
Lorena Balaci, la Universitatea Craiova! Când va fi prezentată fiica „Minunii Blonde”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT
04-08-2023
19:00

Primele cuvinte ale Lorenei Balaci după ce a semnat cu U Craiova

Universitatea Craiova a prezentat-o pe Lorena Balaci, care se va ocupa de sectorul juvenil al alb-albaștrilor. Evenimentul a avut loc chiar înaintea duelului de pe „Ion Oblemenco” cu Hermannstadt.

„Este o provocare pentru mine tot ce se întâmplă. Acum opt ani, pe 1 august, semnam cu Juventus Bucureşti fix pe aceeaşi poziţie pe care am semnat şi pentru Unversitatea Craiova. Venirea mea aici mă obligă foarte tare. Sunt convinsă că oamenii aşteaptă de la mine minuni, dar eu sunt un om.

Ce pot să promit este că m-am întors pentru că am o datorie morală faţă de oraşul în care m-am născut şi am o datorie morală faţă de numele pe care îl port”, a declarat Lorena Balaci într-o conferinţă de presă.

Ea a explicat şi cu ce se va ocupa mai exact la gruparea olteană: „Orice club de fotbal este o piramidă. Eu mă ocup fix de baza piramidei, tot ce înseamnă fotbalul pe teren redus, copii până la vârsta de 12 ani, plus fotbalul feminin”, a adăugat fiica lui Ilie Balaci.

Universitatea Craiova își întârește staff-ul administrativ după despărțirile în masă din ultima perioadă de la formația din Bănie. Lorena Balaci se va alătura conducerii „alb-albaștrilor”, iar fiica „Minunii Blonde” urmează să fie prezentată oficial înaintea confruntării cu FC Hermannstadt.

Lorena Balaci se alătură Universității Craiova! Când va fi prezentată fiica „Minunii Blonde”

Universitatea Craiova pregătește mutări și la nivelul conducerii după despărțirile de Marian Copilu, Marcel Popescu, Sorin Cârțu și Gică Craioveanu. Lorena Balaci a acceptat propunerea lui Mihai Rotaru și va face parte din staff-ul administrativ al „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Astfel, Lorena Balaci îi calcă pe urme regratatului tată și revine în orașul unde „Minunea Blondă” a scris pagini de istorie alături de membrii Craiovei Maxima. Fiica marelui Ilie Balaci a fost în conducerea celor de la Daco Getica în ultimii ani, însă nu a putut refuza propunerea oltenilor.

Aceasta va fi și mai aproape de Atanas Trică-Balaci, care se lupta pentru un post de titular la Universitatea Craiova, având în vedere că este eligibil regulii U21. Lorena Balaci va fi prezentată într-o conferință de presă înaintea partidei cu FC Hermannstadt, fiind programată la 20:30.

ADVERTISEMENT

Lorena Balaci a mai fost președinte de onoare la FC Caracal și a candidat la conducerea AMFB înaintea sosirii la Universitatea Craiova. De altfel, fiica marelui internațional român nu a ratat nicio ocazie de a fi pe stadionul „Ion Oblemenco” la partidele formației din Bănie.

Laurențiu Reghecampf cere transferuri la Universitatea Craiova: „Ai nevoie de un număr 6 foarte bun”

Laurențiu Reghecampf așteaptă în continuare transferuri importante la Universitatea Craiova, iar tehnicianul anunță că își dorește un mijlocaș defensiv. Acesta a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre jucătorul mult dorit de acesta.

ADVERTISEMENT

„Noi de la săptămână la săptămână încercăm să fim mult mai buni. Să aducem jucători care să aducă plus valoarea echipei. Pentru că în momentul de față ai nevoie de un număr 6 foarte bun.

Vreau să-i facă concurență lui Screciu. Să crească mai mult, să mai fie motivat și mai responsabil pe poziția respectivă. E foarte important să ai un jucător la mijloc care să îți dirijeze echipa atât în apărare cât și în atac și să îți schimbe ritmul de joc în momentele importante.

ADVERTISEMENT

Îmi doresc ca jucătorii de pe bancă să fie de valoare apropiată cu cei din teren. Asta înseamnă cheltuială mai mare, buget mai mare, dar dacă vrei să iei un campionat trebuie să faci acest lucru. Fără bani nu se poate”, a spus Laurențiu Reghecampf.


  • 2,37 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” la meciul Universitatea Craiova – Hermannstadt

ADVERTISEMENT