Sport

Gică Craioveanu țintește postul de președinte de la U Craiova: „Fanii m-au iubit dintotdeauna!”

Gică Craioveanu țintește postul de președinte de la Craiova, spunând că fanii l-au iubit mereu.
10.06.2021 | 20:09
Gica Craioveanu tinteste postul de presedinte de la U Craiova Fanii mau iubit dintotdeauna
ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu ar vrea să îl readucă pe Alexandru Mitriță înapoi la echipă, ca o promisiune pentru fanii olteni, în cazul în care va fi ales președinte.

Totodată, „Grande” a recunoscut că încă nu a luat o decizie precisă, gândindu-se în continuare dacă va candida sau nu, însă este de părere că inițiativa socios al clubului este o acțiune impresionantă.

ADVERTISEMENT

Gică Craioveanu țintește postul de președinte de la U Craiova

Gică Craioveanu crede în proiectul socios de la Craiova, iar acesta spune că se gândește să candideze pentru postul de președinte al echipei, argumentul principal al lui „Grande” este dragostea pe care fanii i-o poartă:

„Stiu ca fanii m-au pus ca posibil presedinte. M-au iubit si ma iubesc dintotdeauna. Ma gandesc sa candidez, nu știu. Dar initiativa cu socios este una superbă.

ADVERTISEMENT

Foarte bună ideea! Pe Mitrita il iau de moț si il aduc daca nu vrea sa vină. Il stiu de la 2 ani. Avem nevoie de atacanti”.

„Ne-a zdruncinat mult accidentarea lui Koljic si plecarea lui Mihaila. Am pierdut golul”, a declarat Gică Craioveanu la evenimentul de lansare a SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu nu știe dacă va continua ca președinte la Craiova

Universitatea Craiova a luat o decizie foarte importantă pentru viitorul clubului. Oltenii vor să treacă la o politică de tip „socios”, la fel ca Barcelona, și le oferă o putere de decizie fanilor echipei.

După anunțul clubului din Bănie, conform căruia fanii își vor alege președintele, FANATIK  l-a contactat pe Sorin Cârțu, care a anunțat că se mai gândește dacă va candida:

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare o idee rea. Voi vedea dacă voi candida. Vedem atunci în februarie, atunci se depun dosarele”.

„E o politică diferită față de ceea ce s-a întâmplat până acum în România. Nu cred că s-a mai întâmplat până acum. Va fi o schimbare la 180 de grade, în sensul că președintele va decide aducerea de jucători, antrenorul și așa mai departe. Va decide tot în club.

Eu mai am contract, vedem atunci. Nu vor decide toții fanii, ci doar cei care se abonează” a mai declarat Sorin Cârțu în exclusivitate pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO ca U Craiova să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 4,50. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT