Sport

Gică Hagi a făcut planurile înainte de Farul – FCSB. Ce spune despre Rivaldo

Înainte de meciul cu FCSB, Gică Hagi a vorbit despre obiectivul numărul 1 al lui Farul Constanța. "Regele" își propune să îl îndeplinească până anul viitor.
16.09.2023 | 19:20
Gica Hagi a facut planurile inainte de Farul  FCSB Ce spune despre Rivaldo
Înainte de meciul cu FCSB, Gică Hagi a vorbit despre obiectivul numărul 1 de la Farul Constanța. "Regele" își propune să îl îndeplinească până anul viitor. FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Duminică, 17 septembrie, constănțenii se vor duela cu FCSB în etapa cu numărul 9 din SuperLiga. Înainte de acest derby, Gică Hagi a vorbit despre obiectivul numărul 1 al lui Farul și își dorește să îl îndeplinească sezonul viitor. Rivaldo ca acționar la formația “Regelui” a însemnat primul pas al clubului spre un nou drum și o nouă viziune a lui Hagi.

Gică Hagi, despre obiectivul lui Farul înainte de FCSB

La conferința de presă care a avut loc înainte de meciul cu FCSB, Gică Hagi a vorbit despre obiectivul numărul 1 al lui Farul. Acționarul majoritar a discutat și despre parteneriatul cu fostul balon de aur, Rivaldo, care a achiziționat un pachet de 10% din acțiunile clubului.

ADVERTISEMENT

“Regele” își dorește ca noua colaborare cu brazilianul, legendă la Barcelona, să fie cea care va da startul pentru ca noi oameni cu bani să vină la clubul constănțean. Hagi își dorește ca restul de acțiuni pe care le are la vânzare să fie cumpărate până anul următor.

“A fost dorința lui Rivaldo, a venit de la el. Când omul de afară vine și își dorește să cumpere acțiuni la un club, înseamnă că a văzut lucruri bune. Îi mulțumim, este o onoare pentru noi să-l avem ca acționar. Este important că a venit, este lângă noi și ne sprijină.

ADVERTISEMENT

V-am spus public că aștept noi parteneri care să vină și să sprijine acest club. Cred că este un club foarte interesant, Constanța este un oraș frumos. Clubul are un potențial foarte mare și sper că vor veni și alții. Farul va deveni foarte puternică când va vinde toate acțiunile, așa cum îmi doresc eu. Atunci vom fi puternici, în sensul că va exista un viitor foarte bun pentru club.

Acționarii nu doar că aduc bani la club, dar se pricep, pot aduce păreri despre organizare, administrative. Cred că Farul are nevoie de acest lucru. Obiectivul numărul 1 pentru noi este ca până la anul să vindem aceste acțiuni. Iar pe partea tehnică, să prindem play-off-ul”, a declarat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Hagi, mesaj pentru România după cazul Simonei Halep

Gheorghe Hagi este alături de Simona Halep și a oferit un mesaj pentru România: “E un lucru foarte delicat. Cred că prea mulți vorbesc. Eu sunt mai atent la lucrurile astea. Cred că în situațiile acestea cel mai bine… cred că nu există un român căruia să nu-i pară rău de tot ce e. Suntem lângă ea 200% cu toții. Cel mai bine e să vorbească avocatul și Simona. Ei cunosc cel mai bine lucrurile

Avocatul a vorbit și a zis niște lucruri foarte bine punctate, iar eu merg pe acest aspect. În rest, se vorbește mult, iar mulți își dau importanță și vorbesc prea mult, așa că lăsați să curgă lucrurile așa cum trebuie

ADVERTISEMENT

Cei care știu tot sunt în primul rând avocații ei și Simo, care trebuie susținută de toată România. Simona e un patrimoniu al României și trebuie să fim lângă ea. Nu m-am băgat, nu vreau să comentez. Eu sunt lângă Simona, ştie lucrul acesta, atât tatăl ei, cât şi ea. Şi ea ne sprijină pe noi, şi noi pe ea. Sunt lucruri destul de complexe, grele, nu am de unde să ştiu eu lucrul ăsta.”

ADVERTISEMENT