Sport

Gică Hagi, prima reacție după suspendarea Simonei Halep: „E un patrimoniu al României”

Gică Hagi i-a luat apărarea Simonei Halep după suspendarea de patru ani pe care a primit-o. Ce spune „Regele” despre cei care o contestă.
16.09.2023 | 17:16
Gica Hagi prima reactie dupa suspendarea Simonei Halep E un patrimoniu al Romaniei
Gică Hagi și Simona Halep au relație extrem de apropiată. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi nu a putut fi indiferent la drama Simonei Halep, iar fostul mare fotbalist e convins că nu este vinovată. „Regele” i-a luat apărarea și consideră că întreaga țară trebuie să fie alături de ea.

Gică Hagi, alături până la capăt de Simona Halep: „Cred că prea mulți vorbesc”

Gică Hagi e de părere că acuzatorii Simonei Halep trebuie să aibă mare grijă ce spun: „E un lucru foarte delicat. Cred că prea mulți vorbesc. Eu sunt mai atent la lucrurile astea.

ADVERTISEMENT

Cred că în situațiile acestea cel mai bine… cred că nu există un român căruia să nu-i pară rău de tot ce e. Suntem lângă ea 200% cu toții. Cel mai bine e să vorbească avocatul și Simona. Ei cunosc cel mai bine lucrurile”, a spus antrenorul lui Farul, apropiat al familiei Halep.

Gheorghe Hagi are mare încredere în echipa juridică a Simonei Halep: „Avocatul a vorbit și a zis niște lucruri foarte bine punctate, iar eu merg pe acest aspect. În rest, se vorbește mult, iar mulți își dau importanță și vorbesc prea mult, așa că lăsați să curgă lucrurile așa cum trebuie”.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi, mesaj pentru toată România: „Trebuie să fim lângă ea”

Gheorghe Hagi a făcut apel la toți conaționalii și la iubitorii sportului: „Cei care știu tot sunt în primul rând avocații ei și Simo, care trebuie susținută de toată România. Simona e un patrimoniu al României și trebuie să fim lângă ea”.

„Maradona din Carpați” a fost extrem de deranjat că fostul număr unu mondial a fost nevoită să aștepte mai bine de un an pentru a fi judecată: „Nu m-am băgat, nu vreau să comentez. Eu sunt lângă Simona, ştie lucrul acesta, atât tatăl ei, cât şi ea.

ADVERTISEMENT

Şi ea ne sprijină pe noi, şi noi pe ea. Sunt lucruri destul de complexe, grele, nu am de unde să ştiu eu lucrul ăsta”, a mai spus patronul campioanei României.

În apărarea ei a sărit și fiul lui Hagi: „Este totuşi o perioadă cam lungă pentru un fost număr 1 mondial să fie suspendat atât de mult timp? Ianis a spus foarte bine. E inacceptabil. Punct”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep are la dispoziție 21 de zile pentru a-și pregăti dosarul și să conteste suspendarea de patru ani dictată de ITIA la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

ADVERTISEMENT