Sport

Gică Hagi a făcut scandal de ziua lui după arbitrajul de la Farul – Chindia 0-1: ”A rupt echilibrul! S-a dorit lucrul acesta!”

Farul Constanța a pierdut disputa cu Chindia Trâgoviște chiar în ziua aniversării ”Regelui”. ”Marinarii” au evoluat mai bine de o repriză cu un om mai puțin, lucru care l-a scos din minți pe Gică Hagi.
05.02.2022 | 18:58
Gica Hagi a facut scandal de ziua lui dupa arbitrajul de la Farul  Chindia 01 A rupt echilibrul Sa dorit lucrul acesta
ADVERTISEMENT

În cursa pentru accederea în play-off-ul campionatului, jucătorii Farului din Constanța au luptat din răsputeri să se impună în disputa cu Chindia Târgoviște.

Ar fi fost cel mai potrivit cadou pentru antrenorul Gică Hagi, care a împlinit azi 57 de ani. Dobrogenii au avut o primă jumătate de oră bună, dar totul s-a ”rupt” după eliminarea lui Jefte Betancor.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi: ”E inadmisibil!”

Faza care l-a înfuriat pe Gheorghe Hagi s-a petrecut în minutul 30, la un duel între Paul Iacob de la Chindia și golgheterul Farului, Jefte Betancor.

Cei doi au avut un schimb de ”amabilități”, iar spaniolul a avut ultimul cuvânt. Un cot aplicat adversarului său, l-a trimis pe acesta la ”podea”, iar centralul Horia Mladinovici i-a arătat direct cartonașul roșu ibericului.

ADVERTISEMENT

Din acel moment jucătorii Farului au acuzat omul în minus, iar dâmbovițenii au înscris unicul gol al meciului în minutul 82, prin Florea. La finalul întâlnirii, Hagi a răbufnit la adresa arbitrajului.

”Eliminarea a schimbat totul. Nu se poate să rupi un meci așa într-o situație în care nu a fost … Mie mi se pare prea mult. S-a rupt un echilibru, s-a dorit lucrul acesta. Probabil că deranjăm că suntem acolo sus.

ADVERTISEMENT

Nu s-a întâmplat doar la meciul acesta, au mai fost și alte meciuri. Așa decis. E greu, câteodată, să înțelegi fotbalul. Din păcate nici nu am reușit să ne exprimăm așa cum suntem obișnuiți.

Am jucat 30 de minute fotbal, apoi a rupt arbitrul echilibrul. Probabil că Farul deranjează, cum ne permitem noi să fim acolo sus. E inadmisibil, mi se par lucrurile destul de complicate”, a tunat Hagi, la finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Dâmbovițenii i-au stricat aniversarea lui Gică Hagi

Antrenorul Farului era extrem de afectat la finalul disputei din etapa a 24-a din Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui avea nevoie de o victorie pentru a-și consolida poziția de play-off, dar punctele au mers la Târgoviște.

Extrem de afectat, Gheorghe Hagi a lăsat să se înțeleagă că nimeni nu va ”petrece” în cantonamentul Farului, chiar dacă azi a împlinit 57 de ani.

”Azi mergem să reflectăm, să vedem ce s-a întâmplat în seara asta, vom trage niște concluzii și de mâine o luăm de la capăt, dar din păcate e greu, foarte greu.

Mie nu mi-e teamă de nimic, noi vrem să jucăm fotbal și vrem să facem lucrul acesta, dar e greu”, a spus Hagi, la flash interviurile de după meci.

ADVERTISEMENT