Sport

Gică Hagi a luat foc după golurile anulate în Farul – Rapid 0-0: ”De ce n-ați dat nicio imagine? Foștii mei colegi mă criticau la televizor”

Gică Hagi a avut un discurs vehement la adresa arbitrajului după ce echipei sale i-au fost anulate trei goluri în meciul Farul - Rapid 0-0.
20.12.2023 | 23:26
Gica Hagi a luat foc dupa golurile anulate in Farul  Rapid 00 De ce nati dat nicio imagine Fostii mei colegi ma criticau la televizor
Gică Hagi a avut un discurs vehement la adresa arbitrajului după ce echipei sale i-au fost anulate trei goluri în meciul Farul - Rapid 0-0. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

”Centralul” Marcel Bîrsan a anulat nu mai puțin de trei goluri marcate de ”marinari” în partida de pe teren propriu cu formația lui Cristiano Bergodi, două pentru ofsaid și unul pentru un fault în atac.

Gică Hagi s-a înfuriat după golurile anulate în Farul – Rapid 0-0

La finalul întâlnirii Farul – Rapid 0-0, Gică Hagi a explodat la adresa arbitrajului după ce trei goluri înscrise de elevii săi au fost anulate și consideră că unul a fost regulamentar, iar la altul nu înțelege de ce a mers să verifice la VAR un posibil fault anterior.

ADVERTISEMENT

”Un meci frumos, așa a fost mereu între noi și ei. Fiecare a vrut să câștige, meritam totuși să luăm cele 3 puncte. Asta este, ăsta este fotbalul. Am marcat de 3 ori. Conducerea mi-a spus că nu s-a dat nicio imagine la televizor cu golul al 2-lea, la reluări mă refer.

Noi credem că a fost gol. Nu s-a dat nicio reluare! Acum nici o lună, Farul a luat gol după ce noi am avut fault. Nu s-a dat faultul. L-am întrebat pe arbitru de ce nu a fost fault și am primit cartonaș roșu. Toți foștii mei colegi m-au criticat pentru asta.

ADVERTISEMENT

Foşti colegi de-ai mei mă criticau… că ce vede Hagi, ce zice Hagi, cum să întorci faza înapoi?! Acum de ce o întoarceţi? Cu Steaua (n.r. – FCSB) s-a întors, acum s-a întors! De ce s-a întors?

Păi vedeți, şi după să faceţi aşa la televizor? Ce bate câmpii Hagi? Cum bat câmpii când e normal… dacă e fault, întorci faza. Şi punct! Azi de ce n-a închis ochii cum a făcut atunci?”, a declarat Hagi, după remiza cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Hagi, laude pentru Mazilu

Managerul Farului a ținut să-l laude pe atacantul Ionuț Mazilu, care s-a aflat la ultimul joc în tricoul Farului. Puștiul lui Gică Hagi urmează să plece în această iarnă la Brighton, acolo unde a fost cedat încă din vară.

”S-a muncit bine în acest an. Farul a făcut un an bun. Toată lumea merită felicitări. Dar mergem înainte, sărbători fericite tuturor, trebuie să ne odihnim înainte de a munci din nou. Noi am învins, nu a fost ofsaid, nu s-a dat golul! Degeaba mai venim așa.

ADVERTISEMENT

În partea cealaltă s-a câștigat, s-au luat cele 3 puncte, s-a vorbit, la noi nu. Nu pot să mai comentez, eu am luat roșu când am făcut-o. M-am dus la arbitru la acel meci să îl întreb, cu bun simț, de ce nu a întors faza. Mi-a dat roșu. Asta e.

Mazilu abia ce a făcut 18 ani. Anul trecut am avut 14 jucători tineri. Jucam cu 5 în teren când am ieșit campioni. El are mult talent, rar se găsește un jucător ca el. Dar nu mereu dăm randamentul pe care și-l doresc cei de la televizor. Poți avea o zi mai proastă sau să dai de un fundaș care este foarte bun. Am avut cu el o discuție, sper să aibă succes.

Urmează liniște la Farul, pace. Să ne bucurăm de sărbători. Trebuie să muncim. Să vedem ce trebuie antrenat și ce trebuie făcut mai bine. Probabil că vor fi și plecări și veniri”, a mai spus Hagi.

ADVERTISEMENT