Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gică Hagi a vorbit despre adversarii României la Europeanul din Germania

Gică Hagi nu se teme de nicio echipă la Campionatul European de vara viitoare. Ce spune „Regele” despre turneul final din Germania.
23.11.2023 | 13:56
Gica Hagi a vorbit despre adversarii Romaniei la Europeanul din Germania
Gică Hagi știe ce ar trebui să gândească jucătorii naționalei despre adversarii de la Campionatul European. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilii adversari ai echipei naționale a României la Euro 2024 de vara viitoare. „Regele” consideră că „tricolorii” trebuie să joace la fel cu oricine.

Gică Hagi e sigur înainte de Euro 2024 „Toate meciurile vor fi foarte grele”

Gheorghe Hagi are un mesaj pentru jucătorii lui Edi Iordănescu la FANATIK SUPERLIGA după victoria entuziasmantă cu Elveția: „Orice adversar e, e o provocare și e o echipă foarte bună, care știe fotbal și de-aia a ajuns acolo. Deci toate meciurile vor fi foarte grele. Unele imposibile, dar mizăm pe talentul nostru”.

ADVERTISEMENT

Hagi dă exemplu ce a reușit naționala de tineret în 2019, când a ajuns în semifinale după ce a trimis acasă adversari de mare calibru: „Nu contează, pur și simplu. La Europene la U21 am avut Franța, Croația și Anglia și s-au calificat primii.

Te duci acolo, trebuie să ai încredere, să știi că orice meci poți să-l pierzi sau să-l câștigi, pentru că adversarii sunt foarte buni. Trebuie să te pregătești foarte bine, mental, fizic, tactic, tehnic, tot. Trebuie să fii nu 100%, 200% pregătit. Eu o iau ca pe o provocare”.

ADVERTISEMENT

Indiferent de ce se va întâmpla la turneul final, Gică Hagi e sigur de un lucru: „Normal că unii sunt unii, dar e o provocare mare totdeauna și cu siguranță că nu o vom pierde. Jucătorii noștri vor fi mai buni după acest Campionat European”. 

Gică Hagi crede că România poate ajunge din nou în semifinale la Campionatul European: „Ăsta e obiectivul”

Gică Hagi are obiective mărețe și consideră că așa trebuie să gândească federația și jucătorii României: „Să o spunem, să o credem. De ce nu? Dacă îți propui foarte mult poți să obții un minim. În primul rând trebuie să-ți propui foarte mult, să ai încredere. Iar foarte mult pentru mine, singurul target pentru echipa națională, este să facă mai bine ca noi.

ADVERTISEMENT

Cum noi i-am depășit pe cei din ’70 sau pe cei din ’80-’90, așa și ei. Istoria trebuie folosită și trebuie construit viitorul. Iar viitorul e unul singur, cu o singură strategie: să ajungi în semifinale. De ce nu?”.

Hagi are și un nou crez în fotbal: „Critica face parte din joc. E important că ei au trecut examenul. E foarte bună și presiunea. Ea trebuie să existe mereu. Presiunea creează diamante! Nu o știai p-asta. Fata mea mi-a dat-o p-asta. Kira mi-a dat-o. Să o am în fiecare dimineață pe masă. Acolo se creează diamantele, dedesubt. Trebuie să ai presiune tot timpul. Care e presiunea? Rezultatul, să îți propui mult. Orice e posibil”.

ADVERTISEMENT

Dacă e luni, marți sau vineri e FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici și super invitații săi te așteaptă LIVE de la 10:30 DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Gică Hagi vorbește despre adversarii României la Campionatul European: „Mizăm pe talentul nostru”

ADVERTISEMENT