Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Presiunea creează diamante”. De la ce femeie a învățat Gică Hagi noul său crez în fotbal

Gică Hagi are un nou crez în fotbal. „Presiunea creează diamante” este devizia „Regelui” după calificarea României la Euro 2024.
22.11.2023 | 15:15
Presiunea creeaza diamante De la ce femeie a invatat Gica Hagi noul sau crez in fotbal
„Presiunea creează diamante” De la ce femeie a învățat Gică Hagi noul său crez în fotbal. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a intervenit telefonic în ediția de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI după calificarea României la Euro 2024 și victoria cu Elveția, scor 1-0.

„Presiunea creează diamante”. Cine l-a învățat pe Hagi noul său crez în fotbal

Gheorghe Hagi e un tată fericit. Fiul său, Ianis, a contribuit decisiv la calificarea echipei naționale la Euro 2024, în timp ce fiica sa, Kira, l-a învățat un nou crez în fotbal: „Presiunea creează diamante”!

ADVERTISEMENT

„(n.r. – A fost prea lumea, prea critică? A pus prea multă presiune?) Nu. Sunt momente și momente. Critica face parte din joc. Meritele fac parte din joc. Sunt momente peste care trebuie să treci. E important că ei au trecut examenul.

E foarte bună și presiunea. Ea trebuie să existe mereu. Presiunea creează diamante! Nu o știai p-asta. Fata mea mi-a dat-o p-asta. Kira mi-a dat-o. Să o am în fiecare dimineață pe masă.

ADVERTISEMENT

Presiunea creează diamante. Acolo se creează diamantele, dedesubt. Trebuie să ai presiune tot timpul. Care e presiunea? Rezultatul, să îți propui mult. Orice e posibil.

Să nu stai închis. Că nu se poate, că nu merge. Hai să o îmbrățișăm pe cealaltă. Că se poate. Dacă îți dorești, dacă muncești, dacă ești pregătit de luptă, dacă ești competitiv. Trebuie să credem mai mult că se poate. Eu cred.

ADVERTISEMENT

Eu sunt prea încrezător câteodată. Cu siguranță mă culc și mă scol cu singurul obiectiv, acela ca naționala României să depășească generația care a fost. Cele mai mari performanțe. Adică semifinale, să ajungă în semifinale.

Dacă muncești în direcția asta, poți ajunge să îl atingi. Dacă nu, n-ai cum. Va veni o victorie, o calificare, niciodată o performanță”, a declarat Gică Hagi, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede live și exclusiv pe FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 17:30. Nu rata transmisiunea pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial pentru cele mai recente știri și analize din lumea fotbalului.

Gica Hagi, DISCURS MANIFEST la Fanatik SuperLiga dupa CALIFICAREA Romaniei la EURO

ADVERTISEMENT