Sport

Gică Hagi sare la gâtul celor de la Sepsi după ce i-au ”furat” un jucător: ”Fiecare să-și vadă de treaba lui”

Farul Constanța a fost aproape de un transfer important în această iarnă, dar fotbalistul vizat a fost deturnat de Sepsi Sfântu Gheorghe. Gică Hagi îi acuză pe covăsneni de practici mai puțin sportive.
25.01.2022 | 11:40
Gica Hagi sare la gatul celor de la Sepsi dupa ce iau furat un jucator Fiecare sasi vada de treaba lui
ADVERTISEMENT

Gică Hagi acuză. Antrenorul Farului a dezvăluit ce transfer a ratat din cauza celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

”Regele” spune că bătuse palma cu un apărător central cu experiență, dar fotbalistul a fost deturnat de oficialii de la gruparea din secuime.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi: ”Și-a dat cuvântul, bătusem palma. S-au băgat ei”

Internaționalul Mihai Bălașa a fost aproape de un transfer la Farul Constanța în această iarnă. Antrenorul ”marinarilor”, Gică Hagi, spune că fotbalistul își dăduse acordul, dar un telefon de la Sepsi Sfântu Gheorghe l-a convins să semneze cu trupa lui Cristiano Bergodi.

Hagi a dezvăluit ratarea transferului după ce reprezentanții clubului din Sfântu Gheorghe l-au acuzat pe Constantin Budescu de lipsă de educație pentru că a semnat cu FC Voluntari după ce își dăduse cuvântul că va semna cu Sepsi.

ADVERTISEMENT

”L-am dorit să vină (pe Mihai Bălașa – n.r.) dar, din păcate, în ultima secundă, nu ştiu cum a facut Sepsi de l-au luat. Îl certau pe Budescu şi ei au facut la fel, că am înţeles că dau telefoane la jucători. Când sunt făcuţi la o echipă, mai dau telefoane alţii să pluseze. Asta e, ce să-i fac. Îmi pare rau că a fost un copil de-ai noștri dar, din păcate, a greşit. Mi-a dat cuvântul mie, iar Sepsi l-a sunat şi a plecat la Sepsi. Probabil i-o fi dat Mitrea telefon cum l-a sunat şi pe Larie. Noroc că Larie nu s-a dus.

Fiecare să îşi vadă de treaba lui, dar am fost forţat să zic, pentru că e pe faţă. Și-a dat cuvântul, bătusem palma şi cu Craiova. S-au băgat ei şi au plusat, dar ştiţi cât? Un euro. Un euro mai mult, cred. 

ADVERTISEMENT

Ştiu ce jucători îmi plac, aud şi îi iau alţii, că ştiu ca nu am bani. M-au făcut scouter-ul lor. Nu o să mai fiu scouter-ul lor, o să fiu mai precaut. Suntem cea mai bună echipă din ultimele cinci etape, care a terminat campionatul cu cel mai frumos fotbal, de departe”, a declarat Hagi, la conferința de presă de după victoria 1-0 cu FC U Craiova.

Gică Hagi, cuvinte mari pentru Constantin Budescu

Antrenorul Farului a mărturisit că și l-ar fi dorit pe Constantin Budescu, dar recunoaște că nu a avut bani pentru a-i face o ofertă fotbalistului pe care îl consideră cel mai mare ”decar”.

ADVERTISEMENT

”Budescu e cel mai mare decar din ultimii 10 ani în România, probabil are și el pretențiile lui. Eu nu mi-am permis nici măcar să-l ating, e scump, pretențios.

Și eu îi vreau pe Alibec, Budescu, dar de unde? Mi-l doresc și pe Iancu înapoi, dar e greu. Avem limitele noastre, le cunosc și le transmitem jucătorilor”, a punctat Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT