Sport

Gică Hagi, contrat de presa spaniolă după ce l-a apărat pe Ianis: Ăsta e adevărul!”

Ianis Hagi a devenit subiect de dispută între Gică Hagi și presa spaniolă din cauza evoluțiilor neconcludente.
07.03.2024 | 20:13
Gica Hagi contrat de presa spaniola dupa ce la aparat pe Ianis Asta e adevarul
Ianis Hagi este rezervă la Alaves Sursa: Facebook
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a ajuns să aibă un dialog la distanță cu  presa spaniolă din cauza lui Ianis Hagi, acesta fiind criticat în dese rânduri de jurnaliști că nu joacă la un nivel ridicat.  Mijlocașul român a fost împrumutat de Rangers la Deportivo Alaves până la finalul acestui sezon, dar nu a făcut nimic bun pentru echipa spaniolă, așa că a fost rezervă în ultimele meciuri.

Gică Hagi, contrat de spanioli după ce l-a apărat pe Ianis

Noticiasdealava.eus a scris despre jucătorii care au evoluat șters cu Osasuna, în meciul pierdut de Alaves cu 1-0 în ultima etapă, printre care și  Ianis Hagi. Totuși, Gică Hagi îi ia apărarea accentuând faptul că este în top trei jucători internaționali ai României, nivel la care ar fi ajuns Ianis.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că Ianis Hagi a fost transferat cu mare succes în Spania și a primit chiar și tricoul cu numărul 10, presa spaniolă scrie despre el: „Pe lângă prestația sa discretă din meciul cu Osasuna, adevărul este că Hagi, în ciuda așteptărilor generate după transferul său, nu a reușit să se impună la Alaves”.

Ianis Hagi a jucat pentru Alaves în 21 de meciuri în toate competițiile, reușind să înscrie două goluri în Copa del Rey și să ofere un assist.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei sale de fotbal, Ianis Hagi a jucat pentru diferite echipe de fotbal, cum ar fi FC Viitorul Constanța (acum cunoscută sub numele de Farul), Fiorentina, KRC Genk, Rangers și Deportivo Alaves.

A făcut cele mai multe apariții pentru Rangers în 99, când a marcat 16 goluri și a oferit 21 de assist colegilor săi în peste 5500 de minute jucând pentru echipa scoțiană.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi și-a apărat fiul după ce a fost criticat de ziariști

Gică Hagi a făcut scandal recent susținând faptul că Ianis Hagi joacă la Alaves și nu este rezervă. Despre Ianis s-a spus și că ar putea să se întoarcă la Rangers.

Gică Hagi s-a concentrat la conferința de presă premergătoare, timp de 17 minute, doar pe subiectul Ianis la Alaves și a dat de pământ cu cei care îi contestă fiul.

ADVERTISEMENT

„Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Înainte de noul an competițional, cu câteva zile înainte să se închidă perioada de transferuri, s-a întâmplat ceva la Rangers și a rămas surprins (n.r. – antrenorul îl lăsase în afara lotului de Champions League).

 A reacționat cât a putut în câteva zile, s-a dus în al doilea cel mai bun campionat din lume. A jucat în acest an competițional 21 de meciuri până în momentul de față. Țineți cont, după un an și ceva de accidentare, când multă lume nu mai credea!

A jucat anul ăsta, a apărut la echipa de club cât a putut. Cât a jucat titular, a jucat foarte bine din punctul meu de vedere. Chiar dacă nu are reușite sau nu s-a impus ca titular… În septembrie, octombrie și noiembrie a fost la echipa națională. A lipsit în fiecare lună cel puțin 10 zile, fiind jucător nou. Așa că adaptarea lui a durat mai mult, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT