Sport

Gică Hagi, detalii despre campania de transferuri de la Farul: „Vrem să luăm brazilieni!”

Gică Hagi (58 de ani) are o nouă strategie de transferuri la Farul Constanța. Cum gândește „Regele” viitorul.
03.06.2023 | 16:07
Gica Hagi detalii despre campania de transferuri de la Farul Vrem sa luam brazilieni
Gică Hagi construiește o nouă strategie la Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a vorbit despre planurile sale de viitor la Farul, iar antrenorul și patronul echipei vrea să aducă la Constanța jucători străini de valoare.

Gică Hagi are o nouă ambiție la Farul: „Trebuie să devenim globali”

Gică Hagi a explicat de ce Eric de Oliveira a venit la Farul: „Eric a venit pentru brazilieni. Vrem să luăm brazilieni. Avem brazilieni şi el trebuia să traducă. Rivaldinho a venit, e brazilian.

ADVERTISEMENT

Uşor, uşor, vedem… Unul poate să fie francez, altul brazilian. Ne uităm şi la străini. Dacă am zis că trebuie să devenim globali…”.

Gică Hagi e conștient că nici măcar cu academia sa nu își poate acoperi toate posturile: „Trebuie să devenim mai buni. Nu putem să găsim totul la noi. Mai ales când suferim. Că noi suntem în suferinţă acum.

ADVERTISEMENT

Trebuie să găsim ceva de afară, care să ne ajute să urcăm. O să vedeţi mai multe transferuri din afară. Românii o să fie baza, dar ne mărim numărul de străini”.

Gică Hagi anunță noi transferuri: „Suntem atenți la toate detaliile”

Gheorghe Hagi a dezvăluit că Farul urmărește un număr mare de jucători: „Am zis ce gândesc. Vezi? M-ai făcut să zic. Sunt mulţi străini. Suntem atenţi la toate detaliile. Urmărim mai mulţi”.

ADVERTISEMENT

„Regele” vrea să transforme și academia sa într-o școală de fotbal care să atragă fotbaliști din toată Europa, iar bugetul e pe măsură: „Un milion de euro la început. Acum e mai mare. Am progresat, și la echipa mare, și la academie. E o necesitate. E normal să ne dorim mai mult. Încă nu stăm extraordinar, dar ușor, ușor ajungem și acolo.

Absolut! Au fost și de aici, și din străinătatate. Nu știu dacă suntem model, dar suntem fericiți că ne-am îndeplinit obiectivul. Noi însă ne-am dori ca în viitorul apropiat să devenim o academie europeană.

ADVERTISEMENT

Să fim mai mult decât ce suntem azi. Nu putem rămâne unde suntem azi. Adică să avem și jucători străini. Să aducem tineri din străinătate. Cu toate că am făcut-o cu Boban Nikolov mai demult.

Dar vrem să devenim serios o academie europeană. Vreau să mă bat cu cei mai buni din Europa! Următorii 5 ani sunt importanți în planul acesta. Vrem să ieșim în Europa și să ne luptăm cu ei. Se cheamă parteneriat. Absolut! Dar ca să fim mai buni, e bine să ai parteneri. Când sunt mai mulți, puterea crește”, spunea fostul mare fotbalist, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT