Sport

Gică Hagi face apel la calm după Farul – Sepsi 0-1 în Supercupa României: „Suntem la început de drum”

Gică Hagi îndeamnă la calm după ce Farul a pierdut trofeul Supercupei României în detrimentul lui Sepsi. Covăsnenii s-au impus cu 1-0.
08.07.2023 | 23:00
Gica Hagi face apel la calm dupa Farul  Sepsi 01 in Supercupa Romaniei Suntem la inceput de drum
Gică Hagi a fost deranjat de comparația echipei sale cu Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul a ratat șansa de a cuceri un nou trofeu. Campioana a pierdut finala Supercupei României, scor 0-1 cu Sepsi la Ploiești. Gică Hagi s-a arătat dezamăgit la finalul partidei și a precizat că perioada de vacanță și-a spus cuvântul în ceea ce privește jocul „marinarilor”.

Gică Hagi face apel la calm după Farul – Sepsi 0-1 în Supercupa României: „Mergem înainte, suntem la început de drum”

Farul a fost la un meci distanță de a obține a doua Supercupă din istoria clubului. La primul meci al sezonului 2022/2023, campioana a pierdut cu Sepsi la limită, după golul marcat de Ion Gheorghe în startul reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

„Suntem dezamăgiți. Până la urmă acesta este fotbalul. Ei au marcat un gol, noi atât am putut să facem. Mergem înainte, suntem la început de drum. Am pierdut o finală, dar face parte din joc, din fotbal. Învățăm din toate aceste lucruri, capul sus. Avem mult de muncă. 

Nu contează. Unii au fost cu noi, alții nu au fost. Alții au minute, alții nu au minute. Suntem la început de drum și s-a văzut și în seara asta că anumite lucruri s-au pierdut. Sunt jucători noi care trebuie să învețe sistemul, tactica, jocul nostru”, a declarat Gică Hagi, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Gică Hagi nu l-a certat pe Sîrbu după greșeala din meciul cu Sepsi: „Când ești tânăr înveți din greșeli”

Ion Gheorghe a reușit să înscrie în poarta lui Marian Aioani, în minutul 47, după o centrare venită perfect de la Denis Ciobotariu. Dan Sîrbu, tânărul fotbalist al Farului, l-a scăpat din marcaj pe atacantul lui Sepsi.

Totuși, Gică Hagi nu l-a certat pe jucătorul de 20 de ani. „Sîrbu învață, când ești tânăr înveți din greșeli. După a jucat foarte bine, ne-a ajutat și defensiv și ofensiv, a fost în joc.

ADVERTISEMENT

Asta e, nu trebuia să piardă omul, era al lui”, a spus Gică Hagi. Pentru campioana României urmează duelul cu Sheriff Tiraspol din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, miercuri, 12 iulie, de la ora 20:30.

Gică Hagi, motivat înainte de meciul cu Sheriff: „Avem de muncă”

Gică Hagi a mărturisit că duminică, Farul va relua pregătirile pentru meciul tur cu Sheriff Tiraspol. „Marinarii” vor încerca să câștige prima partidă de la Ovidiu. La o săptămână distanță, campioana României merge la Tiraspol pentru disputa retur.

ADVERTISEMENT

„În momentul de față am pierdut, suntem dezamăgiți. În fotbal totul durează o zi. Și succesul, și insuccesul. De mâine trebuie să luăm de la capăt pentru că avem de muncă. Avem trei zile la dispoziție. Trebuie să ne refacem și să încercăm să câștigăm meciul de acasă (n.r. cu Sheriff)”, a mai spus Gică Hagi.

ADVERTISEMENT