Sport

Gică Hagi și-a făcut praf jucătorii după Farul – Oțelul 1-1: ”Nu facem cinci pase! Poate s-au plictisit de mine”. Update

După meciul Farul - Oțelul 1-1, Gică Hagi a reacționat și la super execuția dată de Frederic în repriza a doua. Antrenorul constănțenilor susține că a fost un gol luat ușor.
24.02.2024 | 21:21
Gica Hagi sia facut praf jucatorii dupa Farul  Otelul 11 Nu facem cinci pase Poate sau plictisit de mine Update
Gică Hagi, nemulțumit de elevii săi după Farul - Oțelul, scor 1-1. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
24-02-2024
19:26

Gică Hagi și-a „mitraliat” jucătorii

Gică Hagi nu s-a calmat deloc după declarațiile de la flash interviu. Managerul tehnic al campioanei s-a enervat și mai tare la conferința de presă și a dat de pământ cu jucătorii, în special cu cei care au intrat pe parcurs.

„Prima cauză este că nu mai facem mai mult de cinci pase. Au uitat fotbalul. Din noiembrie, am cam uitat să jucăm acasă, cu excepția meciului cu Rapid. Acum jucăm din una-două pase, a treia nu mai vine. Pentru că trebuie să te miști, fotbalul nu se joacă static.

Și mai este o întrebare! Să intri o jumătate de oră și nu mai ai benzină, după o lună de meciuri? Eu pregătesc meciul câteva zile, iar ei oricum fac ce vor. Poate s-au plictisit de mine. Unii, pentru că la alții chiar vor.

Sunt dezamăgit. Le-am zis-o și lor. Dacă nu eram patron, mă dădeau afară. Dacă mă enervează, mă pun și eu la antrenament. Cu toată modestia, cred că față, cu mai multe realizări decât ei”, a spus Gică Hagi în conferința de presă de la finalul meciului cu Oțelul.

Gică Hagi nu a fost mulțumit după meciul Farul – Oțelul, scor 1-1. Antrenorul constănțenilor este de părere că Buzbuchi a luat un gol mult prea ușor după lobul dat de Frederic Maciel.

Gică Hagi, reacție după super execuția lui Frederic din Farul – Oțelul 1-1. “Să iei gol așa de ușor, așa de naiv…”

În repriza secundă, Buzbuchi a luat un gol destul de ușor după execuția dată de Frederic. Portughezul a reușit să păcălească apărarea constănțenilor cu șutul său care a părut o centrare. După Farul – Oțelul, Gică Hagi s-a arătat dezamăgit de echipa sa.

ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei susține că jucătorii intrați de pe bancă nu au făcut diferența. Totodată, Hagi este de părere că elevii săi nu au știut cum să anticipeze anumite momente ale meciului, astfel că au fost egalați de gălățeni și nu au reușit nici să marcheze după.

“Puteam să și câștigăm, puteam să și pierdem. Nu știm să speculăm momentele bune pe care le avem. Am avut 1-0, trebuie să speculăm momentul.

ADVERTISEMENT

Față de alte meciuri, jucătorii care au intrat de pe bancă nu au adus ce trebuie. Sunt două puncte pierdute. Oțelul a arătat foarte bine, felicitările mele, a avut același ritm și aceeași intensitate din primul până în ultimul minut.

Să iei gol așa de ușor, așa de naiv… Asta e. Nu mă întrebati pe mine cum a judecat Nedelcu, pot să știu eu? A fost o greșeală foarte mare. Maciel a avut inspirație, i-a ieșit, asta este. Trebuie să revenim la origini, să fim cum am fost”, a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Golul etapei s-a marcat la Farul – Oțelul! A înscris cu o execuție fabuloasă și a avut un mesaj pentru Dorinel Munteanu

În repriza secundă a duelului dintre Farul – Oțelul, Frederic Maciel a marcat golul etapei. În minutul 67, portughezul a dat un dat un lob din interiorul careului care l-a surprins pe portarul gazdelor, Buzbuchi.

Super execuția atacantului a fost confundată cu o centrare, însă mingea a intrat pe deasupra portarului direct în interiorul porții. După ce a celebrat golul egalizator, Frederic a avut și un mesaj pentru Dorinel Munteanu. Astfel, Maciel i-a dedicat golul antrenorului și a avut pregătit un tricou alb pe care scria “Alături de mister!”.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul gălățenilor nu a fost prezent la meciul împotriva campioanei în urma cartonașului roșu primit în duelul cu Dinamo din etapa precedentă. Ulterior acelei partide, Dorinel Munteanu a avut și câteva probleme de sănătate pentru care a fost internat la spital.

ADVERTISEMENT