Sport

Gică Hagi i-a pus la punct pe jurnaliștii britanici și le-a dezvăluit unde va juca Ianis sezonul următor: „Are contract, e sigur!”

Gică Hagi i-a pus la punct pe jurnaliștii britanci și a dezvăluit unde va juca Ianis Hagi din vară. În prezent mijlocașul român este împrumutat la Deportivo Alaves.
20.03.2024 | 11:39
Gica Hagi ia pus la punct pe jurnalistii britanici si lea dezvaluit unde va juca Ianis sezonul urmator Are contract e sigur
Gică Hagi i-a pus la punct pe jurnaliștii britanici și le-a dezvăluit unde va juca Ianis sezonul următor: „Are contract, e sigur!”. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Gică Hagi i-a pus la punct pe jurnaliștii britanici. Acesta a clarificat situația lui Ianis și a pus capăt zvonurilor cu vedere la viitorul lui Hagi Jr.

Gică Hagi pune capăt zvonurilor din Marea Britanie

Datorită faptului că Ianis Hagi nu are cel mai bun sezon la Deportivo Alaves, în presa din Marea Britanie au început să apară zvonuri despre viitorului jucătorului român.

ADVERTISEMENT

Un zvon puternic ar fi acela că Rangers, echipa de la care mijlocașul a fost împrumutat, nu ar mai dori să-l păstreze pe Ianis Hagi, lucru infirmat de Gică Hagi.

„Ianis vine după o accidentare de un an, nu uitați! Deci nu putem vedea acum forma cea mai mare a lui Ianis, dar la anul îl vom vedea în cea mai bună formă.

ADVERTISEMENT

El are contract cu Rangers în continuare, el e doar împrumutat la Alaves, nu uitaţi! Deci are contract cu Rangers, asta e sigur! Am citit că nu ar fi dorit nici de Rangers, ceea ce e fals”, a declarat antrenorul Farului.

Gică Hagi despre sezonul lui Ianis Hagi: „Ianis s-a descurcat nu bine, ci extraordinar”

În ciuda faptului că Ianis Hagi nu trece prin cea mai bună formă a carierei, antrenorul campioanei României consideră ca jucătorul lui Rangers s-a descurcat excelent la echipa națională.

ADVERTISEMENT

„La echipa naţională, Ianis s-a descurcat foarte bine! Nu bine, ci extraordinar de bine, a fost decisiv! La club a venit după o accidentare.

El a demonstrat pe teren pentru naţională că se simte foarte bine. Îi place grupul în care este. În ceea ce priveşte echipa de club, trebuie o perioadă de adaptare la un fotbal de elită, cel spaniol.

ADVERTISEMENT

Nu prea a jucat în campionat, dar a apărut în meciuri din Cupa Spaniei. Poate fi mult mai bine, sperăm să se schimbe lucrurile astea, dar el a apărut într-un campionat destul de greu şi nou pentru el”, a mai adăugat fostul mare jucător la Orange Sport.

Farul Constanța a pierdut un amical cu o echipă din liga a 3-a

Campioana României, Farul Constanța, a pierdut primul amical cu Dunărea Călărași, formație aflată în liga a 3-a, scor 3-4. Gică Hagi s-a arătat dezamăgit de prestația jucătorilor săi, dar a considerat acest amical un antrenament bun.

”A fost un antrenament foarte bun, conta mai puțin, chiar dacă sunt puțin supărat că am primit goluri multe. Un meci frumos, publicul s-a bucurat.

Învățăm din toate, cred că a fost o zi bună, pentru că ne doream să facem un antrenament foarte bun. În prima repriză am fost mai supărat că nu am marcat, în a doua repriză, am reușit să marcăm.

Îi mulțumesc publicului care a venit la meci.  Mie nu îmi place să pierd, îmi place să câștig, trebuie să facem un antrenament foarte bun.

Prima repriză, foarte slabă, a doua repriză mult mai bună, s-a atacat, am construit, chiar dacă s-au luat și niște goluri după niște greșeli, dar am băgat și copii din Academie.

Per total, mulțumit de repriza a doua, mai puțin de prima repriză”, a spus Gheorghe Hagi la finalul meciului.

ADVERTISEMENT