Sport

Gică Hagi îi suflă Rapidului un fotbalist! Transferul spectaculos pe care îl pregătește Farul Constanța

Farul Constanța a fost echipa cu cele mai spectaculoase transferuri în perioada de mercato. Gică Hagi nu se oprește aici și se pregătește să achiziționeze un fotbalist dorit cu insistență de Rapid.
28.07.2022 | 17:36
Gica Hagi ii sufla Rapidului un fotbalist Transferul spectaculos pe care il pregateste Farul Constanta
Gică Hagi îi suflă Rapidului un fotbalist! Transferul spectaculos pe care îl pregătește Farul Constanța. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Încă un nume cu greutate este aproape să ajungă sub comanda lui Gică Hagi la Farul Constanța. După ce a transferat vedete precum Denis Alibec, Dragoș Nedelcu, Romario Benzar, Gabriel Torje sau Tudor Băluță, „Regele” vrea să-l repatrieze pe Louis Munteanu (20 de ani).

Louis Munteanu, aproape de un transfer la Farul Constanța

În cazul în care transferul se va perfecta, atacantul se va întoarce la Marea Neagră după doar doi ani de când a plecat la Fiorentina, chiar de la echipa lui Hagi, în schimbul sumei de 1,7 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

În Italia, Louis Munteanu n-a apucat să debuteze pentru echipa de seniori a grupării viola. El a jucat doar la Fiorentina Primavera, acolo unde a reușit să marcheze 13 goluri în 40 de partide. Fiorentina nu-l va ceda însă definitiv pe atacant, ci doar sub formă de împrumut.

„Până în septembrie, ne căutăm lotul ideal, să fim competitivi, să ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă din România. Asta încercăm să facem.

ADVERTISEMENT

Despre Louis au fost discuții, încă sunt, încă nu sunt puse la punct, dar, dacă lucruriley, sunt normale și el va veni”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă premergătoare meciului cu Chindia Târgoviște.

În prezent, Louis Munteanu este cotat la 350 de mii de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

ADVERTISEMENT

În prima perioadă petrecută sub comanda lui Hagi, tânărul atacant a evoluat în 21 de meciuri la seniori și a înscris trei goluri.

Atacantul a fost dorit la Rapid, dar mutarea a picat

Recent, Louis Munteanu era ca și transferat la Rapid, acolo unde a fost dorit cu insistență de antrenorul Adrian Mutu, dar tânărul atacant român n-a mai ajuns în Giulești.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care tratativele dintre Fiorentina și alb-vișinii au picat a fost acela că Rapid dorea să aibă opțiune de transfer definitiv, lucru neagreat de italieni, care își doreau doar să îl împrumute un sezon pe fotbalist și atât.

ADVERTISEMENT