Sport

Gică Hagi, întâlnire de gală la Real Madrid cu Carlo Ancelotti: „Am fost să-mi văd foștii colegi, baza de acolo. O fabrică de făcut bani”

La întoarcerea din Spania, după amicalul pierdut de România în fața Columbiei, scor 3-2, Gică Hagi a vorbit despre experiența trăită la baza lui Real Madrid.
27.03.2024 | 22:40
Gica Hagi intalnire de gala la Real Madrid cu Carlo Ancelotti Am fost sami vad fostii colegi baza de acolo O fabrica de facut bani
Gică Hagi, întâlnire de gală la Real Madrid cu Carlo Ancelotti. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Înaintea amicalului Columbia – România, terminat cu victoria sud-americanilor, scor 3-2, elevii lui Edi Iordănescu s-au antrenat la la Valdebebas, renumita bază a celor de la Real Madrid.

Gică Hagi, după ce a vizitat baza lui Real Madrid: ”O fabrică de făcut bani”

Chiar dacă partida amicală s-a jucat pe Civitas Metropolitano, arena celor de la Atletico Madrid, ”tricolorii” au efectuat antrenamentul oficial, din seara precedentă meciului, la baza de pregătire a lui Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Alături de jucătorii naționalei a fost și Gică Hagi, cel care la întoarcerea în România a declarat că a fost uimit de condițiile de pregătire ale ”galacticilor”.

„Am fost puțin pe la Real Madrid să-mi văd foștii colegi cu care am jucat. Am profitat de această pauză să-mi văd colegii, m-am întâlnit cu Butragueno și cu Chendo. Am vizitat baza.

ADVERTISEMENT

M-am întâlnit și cu Ancelotti, era acolo, i-am dat bună ziua. La ce au ei la bază acolo… o fabrică de făcut bani, de făcut performanță la cel mai înalt nivel.

Am vrut să văd și eu cum sunt organizați. Mi-am dat seama că a mea e ca degetul mic din tot corpul”, a declarat Gică Hagi la DigiSport.

ADVERTISEMENT

Comentariul savuros al televiziunii sud-americane la golul înscris de Ianis Hagi

Chiar dacă prestația sud-americanilor a fost peste cea a elevilor lui Edi Iordănescu, jocul României a arătat bine pe final, atunci când a reușit să înscrie prin Ianis Hagi (84) și Florin Tănase (90+3).

Fiul fostului mare jucător român, Gheorghe Hagi, cel care a înfruntat Columbia la două Campionate Mondiale (1994 și 1998) a reușit să îl învingă pe portarul Vargas cu un șut cu piciorul drept, după ce îi furase balonul lui Jefferson Lerma.

ADVERTISEMENT

”Nu avea cum să rateze! Golul ne provoacă un deja-vu, care ne face să ne amintim (nr. golul lui Hagi marcat împotriva Columbiei în 1994) și să ne speriem”, au spus comentatorii columbieni după gol.

ADVERTISEMENT