Sport

România ne-a făcut să visăm pe final! Tricolorii au marcat de două ori cu Columbia prin Hagi și Tănase. Ce a strigat crainicul partidei

România a fost învinsă de Columbia, scor 3-2, în amicalul disputat la Madrid. Elevii lui Edi Iordănescu au reușit să reducă din avantaj, după ce au fost conduși cu 3-0.
26.03.2024 | 23:44
Romania nea facut sa visam pe final Tricolorii au marcat de doua ori cu Columbia prin Hagi si Tanase Ce a strigat crainicul partidei
România ne-a făcut să visăm pe final! Tricolorii au marcat de două ori cu Columbia prin Hagi și Tănase. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

România a întâlnit Columbia și a pierdut partida de verificare jucată pe stadionul Civitas Metropolitano din Madrid, scor 3-2. Ianis Hagi și Florin Tănase au marcat golurile ”tricolorilor”.

Ianis Hagi a marcat în partida Columbia – România

În minutul 84 al înfruntării dintre Columbia și România, când scorul era 3-0 pentru sud-americani, Jhon Lucumi a trimis o pasă riscantă în interiorul propriului careul pentru Jefferson Lerma.

ADVERTISEMENT

Acesta a reușit să preia, dar Ianis Hagi a fost atent și a reușit să îi fure balonul și să scape singur cu portarul advers.

Fiul fostului mare jucător român, Gheorghe Hagi, cel care a înfruntat Columbia la două Campionate Mondiale (1994 și 1998) a reușit să îl învingă pe portarul Vargas cu un șut cu piciorul drept și să reducă din avantajul sud-americanilor.

ADVERTISEMENT

Ce a strigat crainicul partidei la golul lui Ianis Hagi

La golul de 3-1 al lui Ianis Hagi, crainicul român de pe stadion a anunțat reușita României într-un stil aparte, ridicând nivelul decidelilor pe Metropolitano: ”3-1, a marcat pentru România cine altcineva decât Ianis Hagi, Ianis Hagi, Ianis Hagi!”.

Este de menționat faptul că organizatorii duelului de pe stadionul Civitas Metropolitano au desemnat doi crainici, unul român și unul columbian, ceva destul de inedit pentru un meci de fotbal.

ADVERTISEMENT

Florin Tănase a stabilit scorul final în Columbia – România

Fanii români prezeți în tribune și în fața televizorelor au început să viseze la un rezultat de egalitate în minutul 90+4. Dennis Man a reușit să paseze bine în careul advers, iar mingea a ajuns la Florin Tănase.

Fostul jucător al FCSB-ului a reușit să oprescă mingea și să șuteze la colțul lung, fără prea mari speranțe pentru portarul columbian.

ADVERTISEMENT

Imediat după golul României, arbitrul spaniol Alejandro Muniz Ruiz a fluierat finalul și, astfel, Columbia a câștigat cu scorul de 3-2.

ADVERTISEMENT