Sport

Gică Hagi l-a certat în direct pe Marius Niculae din cauza lui Ianis Hagi. „Nu vorbi dacă nu știi. Sună-l!”

Gică Hagi a avut o tiradă în direct la adresa lui Marius Niculae, enervat de o declaraţie a fostului atacant care spunea că Ianis ar putea fi împrumutat.
21.04.2023 | 17:05
Gica Hagi la certat in direct pe Marius Niculae din cauza lui Ianis Hagi Nu vorbi daca nu stii Sunal
Gică Hagi l-a certat în direct pe Marius Niculae din cauza lui Ianis Hagi. „Nu vorbi dacă nu știi. Sună-l!”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi a avut o intervenţie furtunoasă la TV după ce Marius Niculae a declarat la o emisiune de la Digisport că pentru Ianis Hagi ar putea exista şi varianta unui împrumut la Farul, pentru a-şi reveni mai repede la capacitate maximă după accidentarea gravă prin care a trecut.

Gică Hagi l-a certat în direct pe Marius Niculae din cauza lui Ianis Hagi: “Nu îmi da lecţii dacă intră titular sau nu”

“Regele” l-a certat pe fostul atacant al naţionalei României spunând că este o “prostie” să îţi dai cu părerea şi să faci astfel de insinuări, în condiţiile în care Ianis Hagi este “unul dintre cei mai importanţi” jucători de la Rangers:

ADVERTISEMENT

“Este un jucător important şi este urât să aruncăm pe piaţă lucruri neoficiale. Opinia (n.r. lui Marius Niculae) lui devine ştire. Trebuie să fii mult mai responsabil. Vă rog frumos. 

Nu îmi da lecţii dacă intră titular sau nu. Eu vorbeam de Ianis ca jucător al lui Rangers. Până să se accidenteze, a fost cel mai bun jucător de la Rangers. Dacă s-a accidentat şi era cel mai bun, tu îmi spui dacă va juca sau nu?

ADVERTISEMENT

“Asta este o prostie, spusă în direct. Şi atunci trebuie să intervin”

Are un proces de readaptare şi atât. El este titular la Rangers şi atât. Părerea trebuie să fie pertinentă. Una e să ai o părere… Nu există posibilitatea asta. Să vină înapoi de la Rangers la Farul.

Asta este o prostie, spusă în direct. Şi atunci trebuie să intervin în direct. Ianis Hagi a ajuns la un nivel prin care nu poate să vină înapoi. Nu putem să ne jucăm şi să vorbim superficial.

ADVERTISEMENT

Un jucător care îşi reînnoieşte contractul la Rangers, la un club foarte mare, în primele trei cluburi din Europa ca trofee. Te rog frumos să îl suni pe Ianis Hagi, să vezi ce opinie au cei de la Rangers despre Ianis. 

“Ai auzit sau nu? Că este un jucător foarte important. Nu te juca cu lucrurile aşa uşor cu mine”

Dacă nu ştii, evită să îţi dai cu părerea. Inclusiv eu evit, deşi sunt bine informat referitor la ce este la Rangers. El trece printr-un proces de recuperare. Când va juca, o să vedem. Dar ştiu din surse sigure că este un jucător foarte important de la Rangers.

ADVERTISEMENT

Înseamnă că el, antrenorul, îl văd extraordinar. Sper să ai auzit asta, este de lot naţional. Ai auzit sau nu? Că este un jucător foarte important. Nu te juca cu lucrurile aşa uşor cu mine. 

El este sănătos, se antrenează cu echipa. Mâine-poimâine poate să joace 30 de minute, 45. Să spui la televizor că Ianis va fi împrumutat este o ştire, superficial preluată.

O prostie, ca să nu fiu mai mult. Şi atunci nu e normal. De aia am şi intervenit. Nu putem să ne jucăm şi să fim superficiali. Un mare jucător care a trecut prin toate să spună aşa de uşor că poate să se întoarcă împrumut la Farul, Ianis Hagi”, a spus Gică Hagi la Digisport.

Marius Niculae se apără: “Important pentru Ianis este să joace. Nu am spus că vine la Farul de la Rangers”

Marius Niculae s-a apărat spunând că este doar o opinie despre Ianis Hagi şi că nu a insinuat niciodată că va avea loc un împrumut de la Rangers la Farul Constanţa:

“Important pentru Ianis este să joace. Nu am spus că vine la Farul de la Rangers. Eu am spus că dacă nu va evolua la Rangers, poate exista varianta unui împrumut. Asta nu înseamnă că Ianis Hagi va fi titular de mâine”, a spus Niculae la Digisport.

ADVERTISEMENT