Sport

Gică Hagi, mesaj pentru Bergodi înainte de Farul – Rapid: „Îl consider român, dar mâine vreau să fiu eu fericit”

Gică Hagi a avut un discurs fabulos la adresa lui Cristiano Bergodi înainte de Farul - Rapid. „Regele” o vede deja calificată în play-off pe FCSB.
19.12.2023 | 16:00
Gica Hagi mesaj pentru Bergodi inainte de Farul  Rapid Il consider roman dar maine vreau sa fiu eu fericit
Gică Hagi a vorbit despre Cristiano Bergodi la conferința de presă înainte de Farul - Rapid. Foto: captură Youtube - Farul TV.
ADVERTISEMENT

Farul – Rapid este unul dintre derby-urile rundei cu numărul 21 din SuperLiga. Gică Hagi se așteaptă la un duel extrem de dificil, însă singura opțiune a „marinarilor” este câștigarea celor 3 puncte. „Regele” a sugerat că Farul Constanța nu se poate dezvolta fără apariția unor noi investitori.

Gică Hagi, discurs superb la adresa lui Bergodi înainte de Farul – Rapid: „Are tot respectul meu”

Farul va da piept cu Rapid, miercuri, 20 decembrie, ora 20:30, în ultima etapă a anului în SuperLiga. Cu o victorie, „marinarii” îi pot egala la puncte pe giuleșteni în clasament. Gică Hagi a uitat perioada mai puțin bună a Farului și speră să încheie anul cu o victorie.

ADVERTISEMENT

„Am avut un an foarte bun, excelent din multe puncte de vedere. Nu contează cum începi, contează cum termini. Avem un meci important cu un adversar foarte greu, unde singurul nostru gând este acela de a câștiga meciul.

Ne dorim să prindem o zi foarte bună în care să facem fotbalul nostru și să luăm cele 3 puncte. Vrem să terminăm anul așa cum l-am început. Rapid e o echipă care și-a spus foarte clar obiectivele, care cumpără jucători, care are pretenții foarte mari și se lupte acolo sus. E un club foarte bine organizat, foarte bun”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Ulterior, „Regele” a avut un mesaj genial pentru Cristiano Bergodi, antrenorul principal de la Rapid. „Noi trebuie să fim noi, trebuie să ne gândim ce facem noi. Trebuie să te adaptezi adversarului. Rapid are un antrenor foarte bun, care are tot respectul meu.

Îl considerăm român pentru că e de mult în România și cunoaște foarte bine campionatul României. S-a adaptat foarte bine, face parte din România. Îl felicit, dar mâine vreau să fiu eu fericit la conferință și el supărat (n.r. zâmbește)”, au fost cuvintele lui Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Ce spune Gică Hagi de lupta la play-off înainte de Farul – Rapid: „FCSB e deja acolo”

Gică Hagi este convins că numeroasele accidentări au făcut ca Farul să nu mai fie echipa din primăvară, când a câștigat campionatul. Managerul tehnic al formației de la Marea Neagră susține că lupta la play-off este foarte echilibrată, cu excepția FCSB-ului, pe care o vede deja între primele 6.

„Nu suntem echipa din primăvară care a câștigat campionatul. Avem foarte mulți jucători care sunt indisponibili, foarte multe accidentări. Lotul e același, mai mult sau mai puțin, dar anul trecut nu aveam atât de mulți accidentați. Acum avem foarte mulți.

ADVERTISEMENT

Cred că asta reprezintă una dintre cauzele pentru constanța pe care nu o avem. De-asta am ajuns în situația în care suntem, care nu e o situație dificilă.

În afară de FCSB, care consider că e în play-off mai mult sau mai puțin, o să ne batem cu celelalte echipe pentru a fi acolo. Oricine poate să se înscrie la acele locuri. Totul e foarte aproape, trebuie să fim atenți și mâine, și în această pauză, ca să putem să reglăm lucrurile”, a mai spus Gică Hagi.

Gică Hagi, discurs categoric înainte de Farul – Rapid: „Până nu vin acționari, n-avem cum. Îmi doresc performanță”

Gică Hagi vrea să o transforme pe Farul într-una dintre cele mai bune echipe din SuperLiga, însă „Regele” susține că are nevoie de investitori. În caz contrar, campioana României va fi nevoită să se limiteze în a lupta pentru supraviețuire.

„Dacă vreți mai mult nu se poate, nu avem cum. Până nu vin acționari, n-avem cum. Nu putem nici măcar să aspirăm, să ne gândim, nici nu avem cum. Doar în jos o luăm. În sus, nu știu. Să mai aduci o dată campionatul e foarte greu.

Nu e ușor. Sunt niște obiective pentru care clubul trebuie să muncească. Farul își dorește să se dezvolte, la Farul nu a ajuns să fie perfect totul. Trebuie să se dezvolte lucrurile aici dacă Farul vrea să devină una dintre cele mai bune echipe din România.

Dacă nu, supraviețuim. Dar ăsta nu e drumul meu. Eu îmi doresc performanță, să fiu cel mai bun. Vreau să ajungem să fim cei mai buni. Nu acesta e mediul în care am trăit. Trebuie să existe această ambiție, să devii mai bun în fiecare zi”, a continuat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT
Tags: