Sport

Gică Hagi, probleme de lot înainte de FC U Craiova – Farul: „Am trei indisponibili, dar trebuie să învingem!”

Gică Hagi a vorbit despre problemele de lot pe care la are înaintea duelului dintre FC U Craiova și Farul, însă chiar și în aceste condiții vrea victoria.
26.10.2022 | 19:35
Gica Hagi probleme de lot inainte de FC U Craiova  Farul Am trei indisponibili dar trebuie sa invingem
Gică Hagi a vorbit despre duelul cu Rapid din grupele Cupei României Betano. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” consideră că echipa sa poate să spere la câștigarea campionatului doar dacă va câștiga duelul cu FC U Craiova 1948.

Gică Hagi, probleme de lot înainte de FC U Craiova – Farul

Gică Hagi a vorbit despre problemele de lot pe care le întâmpină Farul înaintea confruntării cu FC U Craiova, însă ia în calcul doar victoria chiar și în aceste condiții.

ADVERTISEMENT

„Tur de campionat excelent făcut de noi. Ne-am autodepășit, fiecare a dat tot ce a avut mai bun. Cred că s-a vazut asta în rezultate. Echipa a făcut ambele faze, a făcut jocuri bune. 

Cred că această continuitate de a dori să câștigi ne-a făcut să ajungem la aceste rezultate. Încercăm să păstrăm aceleași rezultate și în retur.

ADVERTISEMENT

Ne vom lupta pentru cele 3 puncte la fiecare meci, cu toate că în acest tur de campionat nu a fost etapă în care să aliniem același prim 11”, și-a început Gică Hagi discursul.

„Săptămână de săptămână ni se mai accidentează un jucător!”

Gică Hagi a continuat și a vorbit despre ce trebuie să facă jucătorii săi pentru a face față oltenilor, fiind convins că duelul va semăna mult cu cel împotriva Rapidului din etapa trecută, scor 1-1:

ADVERTISEMENT

„De această dată avem 3 jucători indisponibili: Romario Benzar, Dragoș Nedelcu și Vlad Morar. Săptămână de săptămână ni se mai accidentează un jucător.

FCU Craiova e o echipă care nu stă bine din punct de vedere al rezultatelor, dar are jucători buni”.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne așteptăm la un meci la fel de puternic precum la cel contra Rapidului. Rezultatul a fost unul bun pentru noi contra Rapidului, sunt mulțumit. Mergem la Craiova cu aceeași mentalitate de a încerca să ne impunem”, a mai spus Gică Hagi.

Farul se află pe primul loc în campionat, iar după 15 etape, „marinarii” au acumulat 34 de puncte, la 5 puncte distanță față de Rapid, ocupanta locului doi.

ADVERTISEMENT