Sport

Gheorghe Hagi surprinde după Rapid – Farul 1-1: “Putea fi 3-0 la pauză pentru noi! Am avut ocazii clare”

Gheorghe Hagi a surprins la finalul meciului dintre Rapid şi Farul, scor 1-1. "Regele" susţine că jucătorii lui puteau tranşa partida încă din prima repriză.
21.10.2022 | 23:30
Gheorghe Hagi surprinde dupa Rapid  Farul 11 Putea fi 30 la pauza pentru noi Am avut ocazii clare
Gheorghe Hagi surprinde după Rapid - Farul 1-1: "Putea fi 3-0 la pauză pentru noi! Am avut ocazii clare". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid şi Farul au oferit un meci excelent, în ultima etapă a turului din sezonul regulat. S-a încheiat 1-1 după ce “marinarii” au intrat cu 1-0 la pauză, dar au fost la un pas să piardă toate cele trei puncte.

Gheorghe Hagi surprinde după Rapid – Farul 1-1: “În prima parte putea fi 3-0 pentru noi”

La finalul meciului, Gheorghe Hagi a felicitat Rapidul pentru evoluţie, dar a spus că echipa sa putea să aibă 3-0 la pauză, în condiţiile în care jucătorii lor au avut ocazii clare pe care le-au irosit:

ADVERTISEMENT

“Felicitări Rapidului. A făcut un meci foarte bun în repriza a doua, ne-au dominat. În prima parte a fost echilibrat, am avut şi noi ocaziile noastre. Au avut spaţii, au pasat şi de acolo a venit şi dominarea lor.

Arbitrii puteau să fie mai atenţi. Dar Rapid a jucat bine şi noi n-am făcut aceeaşi presiune pe care trebuia să o facem. Am fost statici, nu am avut dinamică. Am cedat teren şi adversarii vin şi creează ocazii.

ADVERTISEMENT

Nu sunt supărat pe Mutu. L-am felicitat. În prima parte putea fi 3-0 pentru noi, am avut ocazii foarte clare. Apoi, recunosc. De aia i-am şi felicitat. Când echipa a jucat bine, atunci şi jucătorii joacă bine. Au avut o prestaţie foarte bună.

Pentru noi este un punct, a fost un meci care a meritat să fie văzut la televizor, iar cei care au venit, probabil s-au bucurat de fotbal”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT

Hagi, despre scandalul de dopaj în care este implicată Halep: “Ce veste? Nu am informaţii, nu ştiu, nu este teritoriul meu”

Gheorghe Hagi nu a vrut să comenteze scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep. “Regele” a declarat că a avut de pregătit meciul şi nu ştie ce s-a întâmplat:

“Mă scuzaţi, eu nu ştiu despre ce este vorba. Ce veste? Nu am informaţii, nu ştiu, nu este teritoriul meu. Mă scuzaţi, nu pot să răspund”, a spus Hagi.

ADVERTISEMENT

Farul Constanţa termină pe primul loc sezonul regulat din SuperLiga. “Marinarii” au adunat 34 de puncte, cu cinci mai multe decât Rapid. CFR Cluj completează podiumul, cu 25 de puncte, dar şi trei meciuri mai puţin disputate.

  • 28 de goluri a marcat Farul în primele 15 etape, cele mai multe
  • 10 goluri a încasat Rapid, cea mai bună apărare din SuperLiga
ADVERTISEMENT