Sport

Gică Hagi, răbufnire la conferința de presă după Farul – Sepsi 2-1: „Înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani”

Gică Hagi a răbufnit la conferința de presă de la finalul meciului Farul - Sepsi, scor 2-1 în etapa cu numărul 11 din SuperLiga.
01.10.2023 | 11:03
Gica Hagi rabufnire la conferinta de presa dupa Farul  Sepsi 21 Inseamna ca invat si eu fotbal la 58 de ani
Gică Hagi a răbufnit la conferința de presă după Farul - Sepsi 2-1.
ADVERTISEMENT

Farul a câștigat cu Sepsi, scor 2-1, în etapa cu numărul 11 din Superliga și a urcat pe locuri de play-off. La conferința de presă de la finalul meciului, Gică Hagi a răbufnit la adresa arbitrajului.

Gică Hagi, răbufnire la adresa arbitrajului după Farul – Sepsi 2-1: „Nici reluări nu se mai dau la TV”

Campioana României a deschis scorul în minutul 6 prin Ionuț Larie din penalty. Oaspeții au egalat în prelungirile primei reprize în urma unei execuții fabuloase a lui Marius Ștefănescu. La 10 minute după fluierul de start al reprizei secunde, Budescu a stabilit scorul final.

ADVERTISEMENT

Ulterior, Farul a reușit să înscrie prin Louis Munteanu, însă golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid. În minutul 85, Gică Hagi a reclamat un penalty după ce Rivaldinho a căzut în careu în urma unui duel cu Mihai Bălașa. Brigada lui Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.

„Putea fi 3-1 sau 4-1. Dar… Dacă se mai dau și reluări la televizor… Nici reluări nu se mai dau. Dacă la Riva nu e penalty, atunci înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani. Dacă nu e penalty… Că el a provocat, asta e calitatea unui atacant. 

ADVERTISEMENT

Ce vină are atacantul că fundașul îl ia în brațe? Și arbitrul era în fața lui și nu a dat nimic. Și nici măcar o reluare. Am înțeles că nu a fost nicio reluare (n.r. la TV a fost dată o reluare cu incidentul dintre Rivaldinho și Bălașa).

„E inadmisibil! Înseamnă că învăț și eu fotbal la 58 de ani”

Prea puțin sau nu a fost nimic important… Dacă e, dă penalty! Nu poți să treci așa ușor peste faza aia așa ușor! E inadmisibil! Hai să ne uităm la ea. Dacă ăla nu e penalty…

ADVERTISEMENT

Am văzut foarte clar, era pe direcția mea. Fundașul îl prinde, stă, iar Rivaldinho se întoarce și fundașul nu-l lasă. Dacă ăla nu e penalty… Cum nu e penalty?! Ce să mai… Învăț fotbal la 58 de ani. După aia era să-mi dea cartonaș. Că de ce mai zic… 

Păi dacă văd, nu am voie să zic că eu cred că e penalty? Sau galben la Budescu în minutul 88. Spune «Nu, că a mers faza». Păi, nu revii și dai galben? Au fost date cartonașe galbene din prima repriză…

ADVERTISEMENT

La noi se dădea fault, la Budescu nu. Se lăsa jocul să meargă. După nu revii și nu dai galben? Nu… Doar pentru noi. Dar cu toate astea am făcut un joc foarte bun și am câștigat”, a declarat Gică Hagi, la conferința de presă.

Farul și-a luat revanșa în fața lui Sepsi

Farul și Sepsi au reeditat finala Supercupei României care a avut loc în luna iulie. Formația lui Liviu Ciobotariu s-a impus atunci cu scorul de 1-0. Grație victoriei de sâmbătă seară, „marinarii” au urcat pe locul 5 în clasament, cu 15 puncte în 10 partide.

De cealaltă parte, Sepsi a înregistrat al 4-lea meci la rând fără victorie în toate competițiile. Clubul finanțat de Laszlo Dioszegi ocupă locul 9 în clasament, cu 12 puncte, dar și cu două meciuri în minus.

ADVERTISEMENT