Sport

Gică Hagi, supărat după U Cluj – Farul 1-0: ”Am avut acel penalty care nu s-a acordat”

Farul Constanța a fost învinsă pe terenul lui U Cluj, scor 1-0, în etapa cu numărul 28 din SuperLiga. Este al doilea meci fără victorie pentru formația lui Gică Hagi.
28.02.2024 | 21:01
Gica Hagi suparat dupa U Cluj  Farul 10 Am avut acel penalty care nu sa acordat
Declarațiile lui Gică Hagi după meciul U Cluj - Farul Constanța 1-0. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Farul Constanța a plecat fără punct câștigat de pe terenul lui U Cluj, fiind învinsă de echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău, scor 1-0. Ardelenii au urcat pe poziția a șasea în calasament, fiind la 3 puncte de ocupanta locului 5, Farul.

Gică Hagi, după U Cluj – Farul 1-0: ”Presiune există”

După înfrângerea suferită de Farul Constanța în fața lui U Cluj, 1-0, Gică Hagi a fost vizibil supărat și a declarat că echipa sa trebuie să lupte pentru a prinde locurile de play-off.

ADVERTISEMENT

”Ocaziile nu prea au fost. Întâlnim echipe bune, care vor să joace. Noi nu suntem nici cei mai buni, nici cei mai bogați. Încercăm să ne facem fotbalul nostru cât și cum putem.

A fost un meci greu, cu tensiune, cu presiune multă. Trebuie să știm să jucăm genul acesta de meciuri. Putea să se termine chiar egal. Am avut și acel penalty care nu s-a acordat.

ADVERTISEMENT

Să vedem ce zice toată lumea. Nu am văzut clar, dar cred că a fost penalty. În momentul de față mai există 2 meciuri, vom vedea ce se întâmplă. Trebuie să ne concentrăm pentru ce vine, nu pentru ce a fost.

Presiune există. Dacp nu ești obișnuit cu presiunea în fotbal, este dificil”, a declarat Gică Hagi, la finalul partidei U Cluj – Farul 1-0.

ADVERTISEMENT

VAR-ul a verificat un posibil penalty pentru Farul în partida cu U Cluj. Ce decizie a luat Istvan Kovacs

În finalul înfruntării de pe Cluj Arena, s-a petrecut cea mai controversată fază a meciului. Elevii lui Gică Hagi au fost aproape să primească o lovitură de pedeapsă, după un presupus fault în careu.

Bogdan Mitrea și Rivaldinho au sărit pentru a lovi mingea cu capul în careul celor de la U Cluj, iar fundașul central l-a lovit cu cotul pe atacantul brzilian.

ADVERTISEMENT

Faza a fost analizată în camera VAR de către arbitrii Florin Andrei și Imre-Laszlo Bucsi. În cele din urmă, jocul a fost reluat cu minge de arbitru, după ce s-a constatat că, cu câteva momente înainte, Mihai Popescu a avut o intrare dură asupra lui Andrei Gorcea, portarul lui U Cluj.

ADVERTISEMENT