Sport

Gică Hagi, supărat după U Cluj – Farul 2-0: „Nu am fost noi! N-am avut viteză și construcție”

Gică Hagi a fost supărat după ce Farul a pierdut duelul din deplasare cu Universitatea Cluj, scor 0-2, dând vina pe viteza de reacție scăzută a jucătorilor săi.
03.03.2023 | 22:38
Gica Hagi suparat dupa U Cluj  Farul 20 Nu am fost noi Nam avut viteza si constructie
Gică Hagi, supărat după U Cluj - Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Regele” consideră că echipa sa trebuie să fie mult mai pregătită pentru următoarele meciuri, privind și lupta pentru câștigarea campionatului, făcând totuși o comparație între lotul său și lotul echipelor cu buget mai mare din SuperLiga 1.

Gică Hagi, supărat după U Cluj – Farul

Gică Hagi a fost supărat la finalul meciului dintre Universitatea Cluj și Farul, fiind de părere că s-au făcut greșeli personale prea multe din partea elevilor săi: „O echipă care a fost mult mai iute ca noi, noi am uitat de jocul nostru.

ADVERTISEMENT

N-am avut posesie, n-am avut construcție, n-am căutat soluții. Nu am făcut ce noi trebuia să facem, ce noi știm să facem, prima repriză nu am arătat bine deloc.

Am fost lenți, cred că aici ne-au depășit ei, felicitări Clujului că au făcut acest lucru. Nimănui nu-i plac înfrângerile, trebuie să analizăm și vom trage concluziile să vedem ce vom face”.

ADVERTISEMENT

„Fiecare meci e diferit, am tot spus-o, toate echipele au loturi, important e să joci fotbalul tău, să ai identitate, trebuie să ai capacitatea asta”, a mai spus Gică Hagi, la finalul meciului.

„Am fost lenți și previzibili!”

Gică Hagi a continuat și a spus că jucătorii săi au fost prea lenți și previzibili, transmițându-le jucătorilor săi că trebuie să revină pentru meciul cu Rapid, mai ales că pentru Farul vor urma și alte meciuri dificile.

ADVERTISEMENT

Noi nu am fost noi, am fost lenți și previzibili. Vorbesc despre meciul din seara asta, restul tot ei l-au făcut, dar în față ne așteaptă meciuri foarte grele. O să fie nevoie să revenim cu Rapid și să fim noi cei dinainte.

Indiferent că evoluezi la două zile, la șapte zile, trebuie să-ți faci jocul. Noi nu am putut să facem asta astăzi. Am fost lenți, previzibili. Ne așteaptă meciuri foarte grele, începând de la partida cu Rapid”, a continuat Gică Hagi.

ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj a deschis scorul prin Ovidiu Bic, în minutul 40, iar Martin Remacle a dublat avantajul „șepcilor roșii” în minutul 58. Totodată, Mamadou Thiam a ratat un penalty în minutul 25, când Marian Aioani a avut o dublă paradă impresionantă.

ADVERTISEMENT