Sport

Gică Mihali, surprins de situația dramatică de la Dinamo: „Ceva se întâmplă acolo. Lotul nu e slab!”

Gică Mihali, fostul mare jucător al lui Dinamo, nu înțelege cum echipa a ajuns pe locul 15. Susține că lotul nu e mai slab ca la Oțelul sau Poli Iași.
12.11.2023 | 13:34
Gica Mihali surprins de situatia dramatica de la Dinamo Ceva se intampla acolo Lotul nu e slab
Gică Mihali, semnal de alarmă pentru Ovidiu Burcă și jucătorii lui Dinamo. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Mihali a vorbit pentru FANATIK înainte de meciurile de „foc” ale „câinilor” cu Universitatea Craiova, FCSB și Sepsi Sfântu Gheorghe. Legenda lui Dinamo crede că jucătorii lui Ovidiu Burcă se pot impune în fața vicecampioanei.

Gică Mihali crede că Dinamo se poate salva: „Cu ce e mai prejos lotul decât cel al lui Oțelul sau Poli Iași”

Gică Mihali e bulversat total de faptul că Dinamo e pe locul 15 în clasament: „Nu credeam că Dinamo poate ajunge în situația asta. M-a sunat cineva de la Dinamo și i-am zis așa: ‘Cu ce e mai prejos lotul lui Dinamo decât lotul lui Oțelul, lui Poli Iași, Voluntari sau UTA?’”.

ADVERTISEMENT

Dinamovistul își pune un semn de întrebare și se gândește la ce e mai rău: „Sunt jucătorii lui Dinamo mult mai slabi decât cei de la celelalte echipe? Eu nu cred. Vă spun eu că lotul lui Dinamo nu e mai prejos decât lotul de la Oțelul, Petrolul, Voluntari sau Iași. Ceva se întâmplă acolo. Nu știu ce să zic…”.

Fostul fundaș central nu înțelege cu Dinamo a ratat victoria cu arădenii: „I-am văzut la unele meciuri jucând foarte bine, dar problema este că nu adună puncte. Jocul îți oferă o speranță văd. Cu UTA trebuia să ucidă meciul din prima repriză și nu mai aveau nicio problemă”.

ADVERTISEMENT

Gică Mihali, avertisment pentru conducerea lui Dinamo: „Punctele vor fi greu de recuperat chiar dacă atunci 3-4 jucători”

Gică Mihali s-a adresat apoi celor care se ocupă de destinele lui Dinamo„Uite că meciurile trec și ei nu reușesc să adune puncte. Ei tot își fac speranțe că în iarnă aduc cinci jucători. Păi stai puțin că până atunci mai sunt nu știu câte etape și celelalte echipe nu stau pe loc, adună puncte. 

Și chiar dacă se înjumătățesc punctele vor fi greu de recuperat chiar dacă aduci 3-4 jucători. Trebuie să-i omogenizezi și pe-ăia, să-i încadrezi în echipă. Cred că ar trebui să fie mult mai pragmatici în joc”.

ADVERTISEMENT

Fostul membru al Generației de Aur nu vrea să se gândească la plecarea lui Burcă, însă are un sfat: „Nu aș vrea să vorbesc despre plecarea lui Ovidiu. Nu-mi plac chestiile astea, când pleacă un antrenor. Crede-mă.

Nu-mi place pentru că știu viața antrenorilor și ce simt în sufletul lor atuncea. Dar ei trebuie să ia hotărâri ferme și să vadă ce se poate face. M-aș bucura ca până atunci să nu se poată pună problema schimbării pentru că ar fi păcat”.

ADVERTISEMENT

„Dinamo poate produce surpriza la următoarele meciuri”

Dinamo are un program infernal, însă Mihali e destul de optimist: „Clar poate produce surpriza Dinamo la următoarele meciuri. Mai ales cu FCSB. La astfel de meciuri nu mai contează locul din clasament. Părerea mea e că Dinamo se poate impune cu oricine, dar nu știu de ce ei nu reușesc să gestioneze situațiile de joc. Aici e problema”.

Mihali știe ce mai lipsește la Dinamo și nu crede că Borcea va mai investi: „Am vorbit de curând și cu Borcea de Dinamo. Doar prin Patrick să mai revină, altfel nu. Nu mai sunt spartani adevărați, crescuți în curtea clubului, cum erau Marius Niculae, Lupescu, Răducioiu, Giani Kiriță, Florentin Petre”.

ADVERTISEMENT