Stiri sportive

Gică Popescu, atac la căpitanul echipei naționale a României înaintea debutului în preliminariile Euro 2024: „Doar cu numele joacă în Italia”

Gică Popescu l-a atacat dur pe căpitanul echipei de fotbal a României. A rămas o lună și 10 zile până la debutul „tricolorilor” în preliminariile Euro 2024.
15.02.2023 | 15:36
Gica Popescu atac la capitanul echipei nationale a Romaniei inaintea debutului in preliminariile Euro 2024 Doar cu numele joaca in Italia
Gică Popescu l-a atacat pe Vlad Chiricheș înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gică Popescu a vorbit despre perioada descendentă pe care o traversează Vlad Chiricheș. Fostul component al „Generației de Aur” l-a criticat dur pe căpitanul naționalei României chiar înaintea debutului „tricolorilor” în preliminariile Campionatului European din 2024.

Gică Popescu a vorbit despre declinul naționalei României: „Nu ştiu care sunt fundaşii centrali la naţională”

România se pregătește de debutul în preliminariile pentru Campionatul European din 2024. „Tricolorii” își încep aventura în deplasare pe 25 martie în Andorra. Selecționata lui Edi Iordănescu nu vine după o perioadă strălucită. A retrogradat în Divizia C din Liga Națiunilor și a pierdut amicalul cu Slovenia, scor 1-2 în luna noiembrie, În cele din urmă, ultimul meci al României a fost o victorie, scor 5-0 cu o echipă modestă a Moldovei.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu a observat declinul echipei naționale a României, mai ales în centrul apărării, acolo unde nu-și amintește să fi văzut vreun jucător care să-l impresioneze. Fostul căpitan al României l-a luat în vizor pe Vlad Chiricheș, lăsând de înțeles că a venit vremea ca fundașul și „veteranii” naționalei de fotbal să facă pasul în spate.

„Sincer, eu nu ştiu care sunt fundaşii centrali la naţională. Băi, cei doi fundaşi centrali, titulari la naţională… nu ştiu să aleg doi. Să nu îţi vină în cap doi fundaşi, ăştia doi, Belodedici, Popescu, Prodan…”, a declarat Gică Popescu, potrivit Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, atac la Vlad Chiricheș înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024: „Doar cu numele că joacă în Italia”

Vlad Chiricheș, revenit după o accidentare, a fost titular la Cremonese în patru din ultimele cinci partide. Cu el în centrul apărării, echipa din Serie A a înregistrat trei înfrângeri și un rezultate de egalitate.

„Şi el a avut în ultima perioadă evoluţii foarte proaste la naţională, doar cu numele că joacă în Italia. Eşti căpitanul naţionalei, trebuie să fii asta, stâlp. Dar, cu tot respectul pentru Chiricheş, nu a avut o evoluţie foarte bună în ultimele meciuri la naţională.

ADVERTISEMENT

Dacă mă uit în spate, sunt foarte mulţi jucat de foarte mulţi ani în naţională. Şi, cu ei, naţionala a avut cele mai proaste rezultate din istorie. Dacă toţi vreţi să mergeţi înainte, vreţi să schimbaţi ceva”, a mai spus președintele celor de la Farul.

Edi Iordănescu monitorizează jucătorii CFR-ului înaintea debutului României în preliminariile Euro 2024

CFR Cluj joacă joi, 16 februarie, ora 22:00 împotriva lui Lazio la Roma în play-off-ul Conference League. Jucătorii campioanei României se vor afla sub atenta monitorizare a selecționerului Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Anghel Iordănescu va urmări din tribune partida tur dintre CFR și Lazio. Din informațiile FANATIK, Edi Iordănescu îi va urmări cel mai accentuat la lucru pe Cristi Manea, Camora și Andrei Burcă.

ADVERTISEMENT