Sport

Continuă chinul accidentărilor pentru Vlad Chiricheș în Serie A. Cade transferul la Cagliari?

Vlad Chiricheș s-a accidentat în toamnă la un meci din Serie A și de atunci nu a mai jucat. Din această cauză ar putea transferul la Cagliari.
15.01.2023 | 09:51
Continua chinul accidentarilor pentru Vlad Chiriches in Serie A Cade transferul la Cagliari
Vlad Chiricheș s-a accidentat în toamnă la un meci din Serie A și de atunci nu a mai jucat. Din această cauză ar putea transferul la Cagliari. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fundașul lui Cremonese a resimțit dureri musculare la o partidă împotriva lui Lazio și a cerut schimbare după ce s-a întins pe gazon.

Vlad Chiricheș poate rata transferul la Cagliari din cauza accidentărilor

De la ultima accidentare, Vlad Chiricheș trăiește un adevărat calvar. Căpitanul naționalei României nu a mai jucat niciun meci oficial și ar putea rata un transfer la Cagliari, formație aflată în Serie B.

ADVERTISEMENT

Fundașul central în vârstă de 33 de ani se pregătește în continuare separat de restul lotului lui Cremonese, iar antrenorul Massimiliano Alvini nu pare încă decis să-l forțeze în partidele din Serie A.

Chiricheș a jucat o repriză într-un amical disputat la finalul anului trecut, însă presa italiană anunță că veteranul lui Cremonese nu este pus la punct cu pregătirea și va trebui să mai aștepte două săptămâni până la revenirea pe teren.

ADVERTISEMENT

După accidentarea nefericită din întâlnirea cu Lazio, internaționalul român, care pierduse numai două meciuri din opt disputate de nou-promovată în startul sezonului și primise banderola de căpitan, a lipsit în 11 partide, 10 în Serie A și unul în Cupa Italiei.

Cagliari s-a răzgândit și aduce alt fundaș

Deși are probleme medicale, Vlad Chiricheș reprezintă o țintă de mare interes, iar Cagliari și-a arătat dorința de a-l transfera. Cel care îl dorește foarte mult pe român este antrenorul Claudio Ranieri, sosit la începutul acestui an la formația sardă.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul are ca obiectiv promovarea în Serie A, deși Cagliari se află la jumătatea clasamentului în liga a doua italiană. Pentru a putea atinge acest țel, antrenorul a cerut o serie de transferuri ale unor jucători cu experiență.

Doar că Ranieri pare să stea în dubii în ceea ce-l privește pe Chiricheș, tocmai din cauza deselor accidentări și a faptului că acesta nu este încă recuperat 100%. Între timp, presa italiană anunță că oficialii lui Cagliari au schimbat macazul și sunt aproape de aducerea fundașului slovac Norbert Gyomber (30 de ani), care evoluează din anul 2020 pentru Salernitana.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”tricolorilor” Vlad Chiricheș este considerat unul dintre principalii vinovați pentru rezultatele extrem de slabe înregistrate de România în Liga Națiunilor, iar Victor Becali a pus evoluțiile slabe ale acestuia pe seama lipsei de motivație.

ADVERTISEMENT