Sport

Gică Popescu, despre transferul lui Eduard Radaslavescu la FCSB: ”E o etapă intermediară către fotbalul european”

Eduard Radaslavescu se va prezenta la baza de pregătire a vicecampioanei FCSB începând de vineri. Președintele celor de la Farul Constanța, Gică Popesu, a confirmat mutarea.
04.08.2022 | 17:17
Gica Popescu despre transferul lui Eduard Radaslavescu la FCSB E o etapa intermediara catre fotbalul european
Transferul mijlocașului Eduard Radaslavescu de la Farul Constanța, la FCSB a fost confirmat de Gică Popescu. Fotbalistul de 18 ani va intra de vineri în programul de pregătire al roș-albaștrilor. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Eduard Radaslavescu este noul jucător al echipei FCSB și va intra în programul de pregătire al roș-albaștrilor vineri. Radu Boboc e și el cu un picior în curtea roș-albaștrilor.

Gică Popescu: ”Am avut oferte din străinătate, dar a contat dorința jucătorului”

Președintele clubului Farul Constanța susține că noul jucător al vicecampioanei FCSB Eduard Radaslavescu a avut oferte din campionate importante din Europa, dar a ales să joace pentru gruparea patronată de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Am bătut palma cu FCSB pentru transferul lui Radaslavescu, e jucătorul lor și mâine (vineri – n.r.) se va alătura echipei.

Transferul lui Radaslavescu a fost avantajos ambelor părți. În primul rând pentru jucător. Am avut oferte pentru el și din străinătate, dar a contat dorința jucătorului”, a spus Gică Popescu, la Digisport.

ADVERTISEMENT

Oficialul ”marinarilor” a mai adăugat că fotbalistul a fost îndrumat înspre FCSB de unde poate face pasul mai ușor către un campionat important din Europa.

”A contat și faptul că foarte mulți jucători care au plecat de la noi direct în străinătate au clacat. Din acest motiv preferăm să meargă la un club din România pentru o etapă intermediară către fotbalul european”, a completat Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Radu Boboc e ca și antamat de FCSB

Gică Popescu a vorbit și despre cel de al doilea jucător pe care Gigi Becali și-l dorește insistent la FCSB, Radu Boboc, iformație dezvăluită, de asemenea, în exclusivitate de FANATIK. Apărătorul de 23 de ani este ca și antamat de vicecampioana țării. Ultimele detalii vor fi puse la punct până la sfârșitul zilei.

”Despre Boboc vom ști în această seară dacă merge la FCSB, încă se discută. Noi ne-am înțeles cu FCSB, dar rămâne de văzut dacă vrea și jucătorul să meargă acolo.

ADVERTISEMENT

Noi în fiecare an vindem jucători pentru că nu avem alte resurse decât vânzarea de jucători pentru a acoperi deficitul financiar al clubului”, a mai spus Gică Popescu.

23 de ani are Radu Boboc și 113 meciuri disputate în tricoul echipelor Viitorul/Farul Constanța

18 ani a împlinit Eduard Radaslavescu pe 30 iulie. Mijlocașul a adunat 25 de meciuri pentru ”marinari”


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru ”1 solist” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT