Fotbal intern

Gică Popescu, mesaj de suflet pentru idolul său Sorin Cârțu: „Face parte din echipa de icoane la care mă închinam seara”

22.05.2020 | 14:24
Gica Popescu mesaj de suflet pentru idolul sau Sorin Cartu Face parte din echipa de icoane la care ma inchinam seara
ADVERTISEMENT

Zilele acestea Craiova a fost epicentrul unor acte de vandalism comise de ultrașii FC Universității Craiova, echipa patronată de Adrian Mititelu, care a promovat în eșalonul secund.

Gică Popescu i-a luat apărarea lui Sorin Cârțu

Ultrașii acestei echipe, care nu suportă prezența clubului din prima divizie, CS Universitatea Craiova, pe motiv că nu e urmașa marii echipe, ci un club înființat în ultimii ani, au comis fapte reprobabile, atacând locuința și cofetăria care aparțin lui Sorin Cârțu, unul dintre jucătorii de legendă ai fotbalului din Bănie.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, ani de zile și el un simbol al vechii Craiove, actualmente președinte la clubul Viitorul Constanța, a intervenit în acest scandal, luând apărarea lui Sorin Cârțu.

Perete tapetat cu pozele jucătorilor de la Craiova

El a declarat pentru PROX că “Sorin a fost și va rămâne un simbol al fotbalului craiovean, el face parte din acea echipă din icoane.

ADVERTISEMENT

Aveam tapetat peretele din spatele patului meu cu pozele fotbaliștilor de la Craiova. Acești fotbaliști rămân icoanele copilăriei mele. Mă închinam seara la ele. Era tatăl nostru al copilăriei noastre.

Cârțu va rămâne unul dintre marii jucători ai Craiovei

El va rămâne unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Craiovei. Nu aș vrea să intru în nicio polemică, dar este trist ca jucătorii de nivelul lui Cârțu au parte de astfel de momente”.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu vede însă un lucru normal ca modernul stadion din Craiova, Ion Oblemeco, să fie utilizat de către ambele grupări din Cetatea Banilor.

Gică Popescu vede normal ca ambele echipe să poată juca pe stadionul Ion Oblemenco

“De ce nu? Atâta timp cât plătesc. Acel stadion nu este proprietatea niciuneia dintre echipe. Primăria este proprietarul stadionului și pe el e normal să aibă acces ambele echipe.”

ADVERTISEMENT

Promovarea în a doua divizie a FC Universitatea Craiova le-a dat aripi susținătorilor acestei echipe să declanșeze din nou atacuri la adresa clubului din prima divizie și patronul Adrian Mititelu pune continuu paie pe foc, declarând că abia așteaptă să ajungă lângă vecini ca să le arate cine e adevărata Craiovă și câți fani are fiecare echipă.

ADVERTISEMENT