Sport

Gică Popescu, răspuns acid pentru Dănuț Lupu după declarațiile de la Fanatik SuperLiga despre Gică Hagi: ”Să existe mai mult respect”

Gică Popescu a sărit în apărarea prietenului său Gică Hagi, după ce Dănuț Lupu a spus la FANATIK SUPERLIGA că nu îl vede pe acesta ”Regele” fotbalului românesc.
18.02.2023 | 21:05
Gica Popescu raspuns acid pentru Danut Lupu dupa declaratiile de la Fanatik SuperLiga despre Gica Hagi Sa existe mai mult respect
Gică Popescu și Gică Hagi au petrecut Crăciunul împreună. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Lupu a avut un atac dur la adresa managerului de la Farul Constanța.

Afirmațiile lui Dănuț Lupu despre Gică Hagi l-au înfuriat pe Gică Popescu

Comentariile făcute de Dănuț Lupu au stârnit foarte multe reacții, ultimul care l-a pus la zid pe fostul jucător de la Dinamo este Gică Popescu, cumnatul lui Gică Hagi și președintele liderului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

”Dănuț Lupu a fost un jucător talentat, cu niște calități incredibile. Ar fi putut să joace la cluburi dintre cele mai importante din Europa. Nu a făcut-o, el știe de ce. Eu cred că noi, foștii jucători, ar trebui să fim mai atenți când facem astfel de declarații.

Să existe mai mult respect, pentru că nu noi așezăm un jucător acolo unde credem noi, ci istoria îl așează. Performanțele pe care le-a avut Hagi în fotbalul românesc, la echipa națională, la echipele de club.

ADVERTISEMENT

Este singurul jucător român care a jucat la cele mai importante echipe din Spania, Real Madrid și Barcelona. Eu am jucat cu el la Barcelona, știu cât de apreciat a fost. Nu cred că are deloc dreptate Dănuț”, a declarat Popescu.

Popescu nu înțelege de unde a plecat atacul lui Lupu

”Baciul” consideră că între jucătorii ”Generației de Aur” a existat întotdeauna respect și nu vede rostul atacului lansat de Dănuț Lupu, mai ales că afirmațiile sale au fost amplu comentate în ultima săptămână.

ADVERTISEMENT

”Cel mai important e să realizăm că astfel de declarații fac rău fotbalului. Generația noastră a dat întotdeauna dovadă de respect între jucători. E păcat ca lumea să vorbească o săptămână întreagă despre astfel de declarații. Nu știu de ce ar avea nevoie Dănuț să facă astfel de declarații.

Nu el, nu eu, nu voi, nimeni nu poate să îl așeze pe Hagi sau pe mine, pe Dan Petrescu, Lupescu, Dorinel Munteanu sau pe oricare dintre noi acolo unde considerăm noi că ar trebui să fie, ci istoria”, a mai spus Gică Popescu.

ADVERTISEMENT

Gheorghe Hagi i-a oferit un răspuns surprinzător lui Lupu. Mai exact, pe contul personal de Facebook a postat un clip dintr-o partidă Real Madrid – Athletic Bilbao, disputată în urmă cu 31 de ani. Meci încheiat cu 5-0 pentru formația la care evolua Hagi și în care el a izbutit un hat-trick.

ADVERTISEMENT