Sport

Gică Popescu, reacţie după ieşirea nervoasă a lui Alexi Pitu: “Trebuie să respecte antrenorul! Fie că se numeşte Hagi sau altfel”. Exclusiv

Alexi Pitu a făcut o criză de nervi în momentul în care a fost schimbat de Hagi în meciul cu CFR Cluj. Gică Popescu, preşedintele Farului, a comentat pentru FANATIK acest incident.
17.12.2021 | 13:00
Gica Popescu reactie dupa iesirea nervoasa a lui Alexi Pitu Trebuie sa respecte antrenorul Fie ca se numeste Hagi sau altfel Exclusiv
Gică Popescu şi Alexi Pitu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a dominat meciul cu CFR Cluj, însă a pierdut, scor 0-2. A fost un meci frustrant pentru Hagi şi jucătorii săi, care au ratat ocazii pe bandă rulantă, în timp ce campioana a arătat o precizie clinică la finalizare.

Un incident care a ieşit în evidenţă în timpul meciului este criza de nervi pe care a avut-o Alexi Pitu, jucător în vârstă de 19 ani, în momentul în care a fost schimbat de Gică Hagi. Mijlocaşul şi-a aruncat mănuşile pe jos imediat ce a ieşit de pe teren.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, reacţie după ieşirea nervoasă a lui Alexi Pitu: “O vom analiza cu siguranţă!”

Furia fotbalistului nu a putut fi potolită nici de antrenorul secund Cătălin Anghel, care a încercat să îl calmeze şi să îl întoarcă din drumul spre vestiare, ba chiar l-a tras de braţ când fotbalistul a vrut să îşi continue drumul. Doar că Pitu a fost de neînduplecat şi a plecat direct la vestiare.

Gică Popescu, preşedintele celor de la Farul Constanţa, a declarat pentru FANATIK că înţelege frustrarea tânărului fotbalist în momentul schimbării, însă susţine că antrenorul trebuie respectat indiferent de nume şi dacă se vor impune măsuri, acestea vor fi luate:

ADVERTISEMENT

“În primul rând, este vorba de o chestiune internă, pe care o vom analiza cu siguranţă. Dar, niciunui jucător nu îi convine în momentul în care este schimbat şi uneori este normal să aibă o reacţie de furie sau de nemulţumire.

“Indiferent de jucător, el trebuie să respecte antrenorul. Fie că antrenorul se numeşte Hagi sau altfel”

Nici mie nu îmi convenea când eram schimbat de antrenor. Am auzit că se discută despre reacţia lui Pitu, eu încă nu am văzut faza video. Cu siguranţă o voi urmări şi vom discuta alături de ceilalţi din echipă măsurile care se impun, dacă se vor impune.

ADVERTISEMENT

Însă, indiferent de jucător, el trebuie să respecte antrenorul. Fie că antrenorul se numeşte Hagi sau altfel. Însă v-am spus, este normal ca jucătorii să fie nemulţumiţi în momentul unei schimbări. 

Dar, dacă a exagerat sau nu, asta o să văd după ce urmăresc şi eu imaginile. Cu siguranţă o să avem o discuţie cu el şi o să vedem ce măsuri se impun”, a spus Gică Popescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Frate, e Gică Hagi! E omul care te-a încurajat, omul care te-a susținut, care te-a băgat în teren”

Ion Crăciunescu a avut o reacţie dură în momentul în care i-a văzut reacţia lui Alexi Pitu din momentul schimbării:

“Frate, e Gică Hagi! E omul care te-a încurajat, omul care te-a susținut, care te-a băgat în teren, care te-a ajutat. Te trage și antrenorul de mânecă, dar, nu, tu ești Alexi Pitu”, a fost reacţia nervoasă a fostului mare arbitru.

Alexi Pitu a fost crescut de Academia Hagi. A debutat în Liga 1 la vârsta de 16 ani şi o lună într-un meci cu Dunărea Călăraşi, fiind deja în al treilea sezon din prima ligă a României alături de Farul Constanţa.

  • 19 ani are Alexi Pitu
  • 250.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului
ADVERTISEMENT