Sport

Gică Popescu, reacție subtilă după ce Radu Drăgușin n-a jucat niciun minut pentru Tottenham în meciul cu Brighton: „Cum ar fi arătat?”

Radu Drăgușin (22 de ani) n-a jucat niciun minut în meciul dintre Tottenham și Brighton din Premier League, scor 2-1.
11.02.2024 | 15:45
Gica Popescu reactie subtila dupa ce Radu Dragusin na jucat niciun minut pentru Tottenham in meciul cu Brighton Cum ar fi aratat
Reacția lui Gică Popescu după ce Radu Drăgușin a fost pentru prima dată rezervă neutilizată
ADVERTISEMENT

Radu Drăgușin a fost doar rezervă neutilizată în victoria lui Tottenham cu Brighton, motiv pentru Gică Popescu, fostul fotbalist al londonezilor, să posteze un mesaj special pe facebook-ul său.

Cuplul de fundași Gică Popescu – Radu Drăgușin!

Fundașul central în vârstă de 22 de ani se află la primul meci în care nu evoluează deloc de la transferul său de la Genoa în schimbul sumei de 30 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Gică Popescu, cel care a strâns 23 de meciuri pentru Tottenham, a postat o imagine cu el în tricoul londonezilor și a scris mesajul: „Hmmm… oare cum ar fi arătat la Tottenham o pereche de fundași centrali Gica Popescu – Drăgușin?”.

Gică Popescu și-a schimbat abordarea față de Drăgușin!

Gică Popescu n-a fost cel mai fericit om când Radu Drăgușin s-a transferat de la Genoa la Tottenham. Ba chiar după debutul fundașului la Spurs, „Baciul” venea cu o declarație care a lăsat loc de interpretări:

ADVERTISEMENT

„Mi se pare că ne uităm prea mult la Drăgușin. Mi se pare prea mult. Toată ziua bună ziua, mă sună toată lumea. Ai văzut ce a făcut Drăgușin? Lăsați-l să se adapteze. Nu a greșit cu United, e bine să vorbim de bine”.

În urma succesului cu Brighton, Tottenham a urcat pe locul 4 în Premier League, la 7 puncte în spatele liderului Liverpool. Pe locul 2 este Manchester City, cu 52 de puncte.

ADVERTISEMENT

Tottenham a clarificat situația lui Radu Drăgușin!

Radu Drăgușin a prins doar trei meciuri la Tottenham, iar în toate a fost introdus după minutul 85 (2-2 cu Manchester United, 3-2 cu Brentford și 2-2 cu Everton).

Chiar dacă n-a jucat foarte mult, directorul sportiv al celor de la Tottenham, Jogan Lange, susține că Radu Drăgușin e văzut ca o variantă foarte bună de viitor.

ADVERTISEMENT

„L-am urmărit pe Radu la Genoa pentru o lungă perioadă, am văzut că e foarte puternic. Are viteză, e puternic în duelurile unu contra unu, dar abia a împlinit 22 de ani.

Este un jucător foarte tânăr și are o marjă importantă de progres. S-a adaptat bine la clubul nostru și va avea multe să ne ofere în anii care vor veni”, a spus Jogan Lange, potrivit Football London.

ADVERTISEMENT