Fotbal international

Gicu Grozav, dorit de campioana Ungariei. Ferencváros oferă 600.000 de euro, Kisvárda vrea mai mult. EXCLUSIV

02.12.2019 | 14:52
Gicu Grozav dorit de campioana Ungariei Ferencvaros ofera 600000 de euro Kisvarda vrea mai mult EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Dat afară de Dinamo în noiembrie 2018, Gicu Grozav semna, liber de contract, la mijlocul lui ianuarie cu echipa de pe locul 11, din 12, la vremea respectivă, în prima ligă a Ungariei, Kisvárda. În ultima etapă, Grozav a înscris al șaptelea gol din acest sezon.

Gicu Grozav, dorit de campioana Ungariei. Ferencváros oferă 600.000 de euro, Kisvárda vrea mai mult

În minutul 81 al partidei de sâmbătă cu Honvéd Budapesta, în etapa 14 , Gicu Grozav a marcat pentru 2-0 în minutul 81 și a „securizat” victoria micuței sale echipe, Kisvárda, care a urcat, după 3 etape fără înfrângere, pe locul 7 din NB1, prima ligă maghiară, care are 12 participante.

ADVERTISEMENT

„În Ungaria, chiar dacă nu este un campionat foarte valoros, să nu uităm că, la noi, Universitatea Craiova, în două meciuri cu Honvéd, nu a înscris niciun gol” – Cosmin Contra

Diferența dintre cerere și ofertă este de 400.000 de euro

Grozav a înscris în acest sezon 7 goluri, total cu care este pe locul 2 în clasamentul golgheterilor din campionatul maghiar, la egalitate cu alți 4 jucători, după Robert Feczesin, atacant la Újpest Budapesta, cu 8 goluri.

Evoluțiile bune ale lui Gicu Grozav în acest sezon nu au trecut neobservate și atacantul român este dorit la Ferencváros, campioana en-titre și actuala lideră a campionatului.

ADVERTISEMENT

Numai că Ferencváros a oferit 600.000 de euro pentru transferul definitiv al lui Grozav, iar Kisvárda vrea 1.000.000 de euro în schimbul acestuia. Negocierile continuă și internaționalul român are toate șansele să joace în retur la campioana Ungariei.

  • „De la Gicu Grozav toată lumea așteaptă mai mult. Eu îl cunosc foarte bine și are calități foarte bune, dar pe care nu și le pune în valoare tot timpul. Cu mine antrenor a dat randament foarte ridicat la Petrolul şi la echipa naţională – Cosmin Contra
  • 900.000 de euro este cota lui Gicu Grozav pe transfermarkt.com
  • 9 echipe are în CV Gicu Grozav: Unirea Alba Iulia, Standard Liege, U Cluj, Petrolul Ploiești, Terek Grozny, Karabukspor, Bursaspor, Dinamo și Kisvárda
  • 29 de selecții și 5 goluri are Gicu Grozav pentru echipa națională a României
  • 13 goluri a marcat Gicu Grozav în 30 de meciuri jucate în tricoul lui Kisvárda
ADVERTISEMENT
Tags: